Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste objasnili ljudima zasto ste prodali Srebrenicu?
A gdje će se dijeliti salata..??
Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti! Puno srece, zdravlja i rahatluka u zivotu Vam zelim ! Eselamu alejkum !
Cak Al Kapona su uspjeli zatvoriti radi ne placanja poreza, medjutim ovaj Sljivar je mnogo veci mafijas , njemu ne mogu nista.
Musliman sam, ali me stvarno iritira ovo “manjem entitetu”. To hocete da nam isperete mozak sa time kako je Alija srbima dao malo Bosnea ne mnogo?! Pa vi srbi treba da Aliji dignete spomenik u sred Banja Luke, i to ogroman, jer vam je dao “malo” Bosne!
Da se Alije pitalo Srba u bejha ne bi ni bilo...
Cini ti se. Da se je Aliju pitalo onda bi svi muslimani bili u i oko Sarajeva. To mu je bio plan, a ne cjelovita BiH. Da nije tako, onda bi prihvatio Karadzicev prijedlog da mjesovite opcine bidu podijeljene na jednonacionalne opcine. Tako bi bilo manje krvi. Ali ne, on je pod svaku cijenu zelio komadic etnicki ciste teritorije.
Koliko je drzava zaradila poreza od tih 1700 kurbana ?
Ne dao bog da napisete u Republici Srpskoj. Hahaha mila majko.
@dubrava1929 Ja bas volim pun naziv, mogao bih ga istetovirati.
@UmorVlasky Boli nas kuki sta je za vas Republika Srpska bitno je sta je za nas. Vi se i onako pitate ka prase pred Bozic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj "manjem bejha entitetu" hahahaahahahah Koji kompleks od Republike Srpske imaju Muslimani to nije normalno
@brcak108 Ako si ti prismrdio entiteskoj granici ja ruku desnicu u vatru stavljam.
Ko je tebe silovao sunce mu kalajisano?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)