Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a cime Bogati da gase pozare ??? svojim biciklima ili Bakirevim kanaderima ??
MOZDA NAM JE OVA STO SU JOJ SISE ISPALE U ZUTOJ MAJICI SAKRILA PECAT U NJIH
Ooo, đe si majmune, kaži mami da svrati do mene .!.
Đesi Sulejmane profesore. Operi mi glavu
konji jedni mogli ste da dođete pozar da gasite
Ma zuta maja je najbolja i ja bi se vozo na njoj
Dakle \"Giro di Sarajevo\" je naslov. Hoćemo li ikada uspjeti u nastojanjima da nas automobilisti poštuju kao ravnopravne učesnike u saobraćaju !?
Dobro je ba fahrudine, ne sekiraj se džaba (neće ni sbb do vijeka). I nemoj pisati \"neodgovara\" sastavljeno. Piše se odvojeno tj \"ne dogovara\". Ja bih i \"dovjeka\" pisao odvojeno, dakle do vjeka, a ti eto, kako hoćeš.
Samo vi brišite komentare klixovi bijednici... Čim neko nešta pametno napiše neodgovara, a balavskih nacinalističkih priča kolko hoćeš. Nećete ni vi dovjeka!
he he he he...kako ono bi...he he he...kopira li se sta.....he he he..
za @Đuro-GaGuro Nabijem te kao i prije.
Svaka cast svima. http://youtu.be/ef6Jks4ywUE
A kako to ti tjeras vladu vozajuci auto ? M O R O N U zatucani :)
Sve nam je bajno i sjajno bravo ma nema ko Norveška smo MRRRŠŠŠŠ u PM što ne izađete da skidamo vladu . E baš zato vas autom tjeram na trotoar klošari bjednički.
Kakvi ste vi cigani.. Ne mogu da vjerujem.. Pa svaku dobro ideju zelite da pokvarite.. Boze, spasi nas ovih maloumnih seljaka! Amin SVAKA CAST BICIKLISTI!!!!!
a šta je sa kacigama,ovde 90 % njih nema kacigu,sigurnost na nivou!
P.o.s.e.r.e.m. vam se na bicikle.