Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška grčkoj policiji u borbi protiv kozoheba i divljaka sa istoka
@gooUser1573476209 ... trebaju njemci vratiti sve turke iz njemačke.
Bojim se da će virus biti manji problem od onoga što se sprema...
Nek se bore za svoju zemlju kako im vjera i nalaže.. a ne fataju se noge i bježe u kršćanske zemlje haha
Ne znam ko je njih slagao da samo tako mogu ići, putovati svijetom, bez dokumenata, viza, novca, i željeti se naseliti gdje hoće, raditi ili ne raditi, navaliti se na socijalu i slično, i još biti nasilni, kao oni imaju ta neka prava???? To ne ide!
A Njemačka se uputila KAO EU, ovi naši što hoće u Njemačku da vam kažem da je ta zemlja uskoro goli qrac,dobro razmislite.
Nosioci svih, zivih bolescura i virusa
Pustite ljude
nova tema migranti
Naprijed braco tifusari preko vode do slobode https://www.youtube.com/watch?v=CQj_uZSRSy4
Erdo erdo
Danas je sve ilegalno. Ali kad sila navali, ne važi zakon. Ne trebaju nikog da pitaju da uđu, ne trebaju papiri, ko je jači. Da sam na strani migranata započeo bih rat da uđem na silu, da sam na strani Grčke pobio bih sve migrante da im ne dam. Zavisi na kojoj si strani. Bitan je samo svoj život.
Era erdoan ide isto kraju. Nije baš neki vojskovođa. Bolji je kao građevinarski planer, zgrada ovdje most tamo itd... Familia je najvažnija, stronco, kapiše, svi rade za jednu kasu...
Ne dajte se Heleni !!! Ono dj..re od turskog predsjednika je zalozio 30 i kusur vojnika da bi ovo uradio, a znao je za napad Asadovih koji je bio najavljen !!!
E jest onaj Erdogan bahati siledžija i go.no svjetsko,....trebo bi dobiti po pi.ki, košto će mu se i desiti,...završiti će ko Gadafi....
U Grcu moze uci samo onaj sto ima pare.
Puna,potpora sluzbenicima granicne policije udri samo po zakonu.
Konačno i Grci dolaze pameti...
Na granici (trenutno) nema više od 4000 migranata , dolaze autobusima iz unutrašnjosti. Mnogi koriste gumene čamce da se prebace u Grčku ali još uvijek je sve pod kontrolom osim manjih skupina koje su se uspjele "probiti" kroz žicu.