Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar DJUBRE jos hoda po PLANETI ZEMLJI? Gdje su oni mostarci sto pred TV kamerama polozise zakletvu da mu nema duga vijeka? On slobodo hoda po carsiji i slucajnosti, hapse ga RVATI.
kako ima nevino i bezgresno lice....
jel ballinkura ili naša?!
nako fin coek
C:\\Projekti\\CPI\\datahub\\BIH
sve u svemu, jedan ugledan i miran gradjanin nase zemlje koji zavrjedjuje postovanje. to sto on radi, to je sada mjera drustvene vrijednosti, ne znam sto ga hapse uopste kad su najugledniji medju nama: ubice, lopovi, kriminalci i bitange svake vrste, u sva tri konstitutivna naroda ukljucujuci i Sejdic-Finci raju. Treba ga pustiti na slobodu i postaviti za ambasadora u Vatikanu. Ugledan legitimni predstavnik hrvatskog naroda, ne vidim u cemu je problem.
Sto ne izganja kakvu shtelu da ga puste?
tuga za ovu sto je poginula na AP.