Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile je sumnjivo lice, on je na crnoj listi😂
Vece neznalice i bezlicmenaka te uvlako dupca nema od ovog Vilica
Ovaj Vilic neki gospodin
Nema kod nas razloga nikakvog za brigu.Sve nam je potaman
Kod nas ni teroristi nece
propade more u CG 😁
samo nam njemacku ambasadu nedirajte..ostale ko ga boli..
Ahaaaa znaci za ovo sluzi Direkcija :)
kad su se pobrinili da jugu razbiju jer smo sad mozda skuplji za odrzavsnje ali nas sad mogu komandovati i raditi sta hoce to su obicni kolonialisti savremdnog doba, njih treba najuriti odavde, koji ce nam i stace nam.
@DrVejsilHetjimitj I prva i druga opcija su bez vazelina.
Hoće li noćas biti espertize esperata za espertizam iz lužnice Male uz specijalne emisije na TV-u, o opasnostima pravoslavnih terorista u regiji, i šta država radi na zaštiti od pojave kršćanskog terorizma i nasilnog ekstremizma, da li nadležne agencije prate pojavu pravoslavnih fundamentalista i stepen opasnosti od istih koji se kriju pod maskom raznih lovačkih, pčelarskih i humanitarnih udruženja....???!!
eto sad se nakitite svim sto imate i paradirajte...dok svaki drugi SDA direktor pokrade gdje stigne..to nemojte al strancima cmarove lizite
"Nema razloga za brigu" ono, k'o da se neko brine inače...
Naravno da nema razloga... deportovali smo srpske teroriste sa brda oko sarajeva... ja se više brinem za strane turiste po Višegradu, Banja Luci... kad bi takvi postojali bili bi u opasnosti...
ko ce tamo bit turista, evenutualno zaluta neki antropolog koji izucava poluljude
@vodenicar2 Salju Turci ekskurzije da im omladina upozna izvorne Turke po rš:))
građani nemaju razlog za uznemirenost./JA JE IMAM I BEZ BOMBICA