Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nije. Shupci lažu. Naredili gamadi Ameri ili Englezi da drže prste podalje, pa se sad vade. Idući put ako proba ući, hapsiti levata.
Normalno da nije!! Smradina sve izmislila da skrene pažnju na sebe i ocrni BiH.
Trebo je o tome ranije razmisljati. Dolazi u Sredisnju bosnu gdje su Bosnjaci vecina.gdje zivi 148.hiljada Bosnjak 68. hiljada Hravata i 27.hiljada ostalih. Dolazi u Mostar u kome su Bosnjaci i Hrvati bara- bara...Zeli da potpiruje mrznju nesvatajuci da je dobar dio Hrvatskog puka iselijjo, jer ove cifre govore o zadnjem popisu stanovnistva. Vjerovatno tek svatajuci dubinu suustinu problema u odnosima vecinskog Bosnjackog i manijnskog Hrvatskog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Milanović je poprilično nebitan i u Hrvatskoj, kao razmaženo derište traži pažnju stalnim svađama i nepristojnim i skandaloznim izjavama
Smrad mu iz očiju viri. Prava ona hijena
Izmislio smrad, kako bi lazno prikazao Bosnjake kao ekstremne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zar je Zoki kriv što živimo u ovom jadu od zemlje.
Ovaj negativac pljuje po BiH u svakoj prilici. Sve po nalogu kriminalca Covketa. To se vidi i ovdje na klix-u po angazovanim i tendecioznim komentarima. Moj Milanovicu, sto ti pade na niske grane. Tuzno, zalim te.
Ma on je odavno pretnha sam sebi, ne treba obraćat pažnju na političara koji je izgubio svaki kredibilitet, i ponasa se bahato kao kocijaš
Kakav je sdp u rvatckoj takav je i u BiH prave hijene kevću ko kerovi kad nisu na vlasti
Nema šta njima objašnjavati,ko god voli BiH dobro nam došao 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Sigurnosna situacija u Bosni i Hercegovini je takva, da najveći zagovornici "trećeg", oni koji su u strukturama nevladine organizacije hns, oni koji blokiraju entitet fbih već godinama, jerka miličević, marinko čavara i bevanda, npr. redovno sjede u Alta shoping centru u sarajevu i ispijaju kaVicu, i niko ih i ne pogleda! ;)
Retrogradni Merkur je kriv
Ja lično ne bih ni isprljao ruke ovakvim govnima!
Naravno da nije, to je podmukla i bezobrazna demgogija koja za zadatak ima degradiranje i omalovažavanje, opravdanje za retorički napad i islamofobične ispade. Istina je da u BiH ne cvjetaju ruže i da imamo more problema ali istina je takva da i kod njega nije ništa bolja situacija. NEČEŠ ZAVADITI HRVATE I BOŠNJAKE!!!!!!
Dimna zavjesa broj 987. Šta se ložite?
Hahaha...cviljo se usro. Ne bih ni ja imao obraza doci, u zvanicnu posjetu, poslije svih bljuvotina koje je izvaljivao. Zna on dobro o cemu je pricao i kakve to posljedice ima. Radi guza, ko meduza!
Bas je sigurna zemlja. Predsjednika srbije zamalo kamenovali u potocarima. Nema istrage nema krivaca nema nista. Bih je sigurna zemlja samo za one koji navijaju za bosnjake. Za sve ostale bjezite kuci
Zanimljivo je koliko se ovdje može pronaći potkapacitiranih komentara i njihovih autora. Kažete da nije bilo informacija o ugroženoj sigurnosti i prijetnji. Očekujete da će neko javno napisati i objaviti što bi eventualno mogao uraditi? Jbt. razmišljanja su vam na razini adolescenata. Dovoljno je pročitati komentare u BH medijima i stvoriti vjerodostojnu sliku o stanju sigurnosti. Ono što vi smatrate zajebancijom i takmičite se ko će veću idiotariju ......
....... napisati, ozbiljne države pomno analiziraju i percipiraju kao moguću prijetnju. Ne trebate veliki napor, pročitajte prvih pedesetak komentara na ovoj temi i steći ćete utisak o količini mržnje. Sada negirajte kao mržnja nije potencijalni okidač za ugrožavanje sigurnosti.
Ko mi Hebe mater. Ima avion cigan neka leti
Zasto ovoliko komentara o covjeku koji je zaista psihicki neuravnotezen.