Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je, udarite malo po lopovima
@bestsince1946 Treba ovo jače udarit ..
Udara ova vlada po SDA tajkunima i lopovima, zato je SDA-u prioritet da je smjeni.
Ovo je trebalo davno, a sad je samo ocajni pokušaj vlade.
Trajace ova vlada jos neko vrijeme, treba raditi svoj posao normalno sve dok do smjene ne dodje. Zbog ovakvih ogoljenih kriminalnih radnji od strane SDA tajkuna i lopova, njima se i zuri da ovu do sada najbolju vladu sruse.
KASNO MARKO NA KOSOVO STIZE! 1. FORTO JE PREKULTURAN ZA OVU VLADU , TREBALO JE NEKU BARABU POSTAVITI JER SU GA POJELI OVI LOKALNI KEROVI, 2. TREBALI SU ODMAH NEKI MEDIJ OSNOVATI I SVAKI DAN STAMPANJE VESELIH SVESKI I DIJELIT PO GRADU 3. LISICE I LISICE I SAMO LISICE PO VAZDAN HAPSENJA ....OVAKO NA KRAJU NISTA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav je to hotel sto nema svoje catrnje iskopane. Za vanredne situacije.
Eto zasto smjenjuju novu vladu...da ne bi zavrla red...
Cudim se,nema onih SDA placenika sa komentarima,haman kasni isplata ili su ispucali svoju normu pa cekaju drugi dan.Cime ce Memic na Ilidzi splahnuti sutra pred dzumu.
Ne sumnjam da ce sutra biti ekspresno odvrnuti ventili.
Bojim se da opet Seferovici ne zgaze koga sa kombijem.
Ja da sam na vasem mjestu nebih se zbavao sa ovim mafijozom. Sumnjam da ste vi dorasli za sukob sa tim kaponcima. Ali podrzavam bar ste pokusali.
Zasto nije se uz asistenciju policije uslo u objekte. Da je obicni gradjanin u pitanju sve bi vrvilo od specijalaca. Ko zna odakle je on sve dovukao alternativne prikljucke vode. Jedino da zavrnu na bacevu mozda tad bi i njemu.
počelo jeee
Bravo!!!!
A niste objavili kako su prošle sedmice na koševu na stadionu to isto uradili posto je gospoda lavor zaljevala nelegalno ljudi dosli i ispilali sve nelegalno se spojili i zaljevali🤔
najbolje bi bilo da ovakva situacija potraje 2-3 godine...da se izmedju sebe zegaju i otkrivaju milionske lopovluke i prevare...
Cujte ovo: "Obzirom da privredni subjekti nisu omogućili ulazak radi pregleda zajedničkih i unutrašnjih instalacija ovlaštenom predstavniku davaocu komunalne vodne usluge..." Ovo je indirektno priznanje da su prespajali dovode vode i trosili dzabe vodu. Samo da malo popriceka ova smjena vlade. Bojim se samo ako SDA zasjedne/preuzme vlast da ce se brzo stisati sve i nastaviti po starom.
Sutra kad se vrati SDA ima da im VIK u kanisterima vrati svu tu vodu!
Bravo
Onom ko ovakvu stvar naredi treba psihijatrijske liječenje, a vama koji ovo podržavate makar posmatranje. Ovo se rješava sudom,a ne siležijstvom .
@crnisnijeg jado jadni,jesi li barem procitao tekst...znam da je to vama brdjanima potesko...ali barem prije komentarisanja procitaj tekst.Dakle...naveeni hoteli su ZABRANILI pregled vodovodne mreze na koju inspektor ima pravo da pogleda po zakonu i normalno je da ce iskljuciti...iskljucili bi i tebi,da im zabranis da ti ocitavaju vodomjer svaki mjesec...kako su samo glupi ovi SDA botovi,to stvarno ide na neku stvar
ko kontolise Sud ba koji se pozivas, a nadlezan je Kantonalni Sud da ti pomognem