Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki direktor VIKa od rata naovamo treba da snosi dio troskova..a ko da gledam.prvo ce poskupiti voda pljuccv
naplaćuju vodu, nek od tog novca srede te cjevi. isti su ko i bhrt, tako i oni kmeče a ubiru milione KM od pretplate. mrš u pm. dobit ćete moj qurrac.
Mi otišli neki dan u vodovod, nakon 7 dana bez vode, da vidimo mogu li išta uraditi, kad tamo u kanc. trojica muškaraca u punoj snazi piju kafu i češkaju muda. Još nas napali što smo došli, kako je njihovo do sata, a dalje ih ne zanima. A na pitanje što zavrću vodu na -24°C nema odgovora. Još savjetuju da se cijevi ne zagrijavaju, znači čekaj maj da otopi bez vode s malom djecom. Eto pa glasajte i dalje za SDA što zapošljava direktore po babi i daidžama a ne po sposobnosti.
koja je ovo ubleha majku im njihovu. Ovo sve treba smijeniti. Postavili ovog direktora koji je završio Dif. Mali pravo bezobrazan, nije se kako treba ni ustoličio a odmah kreno uposljavati kuma, kumu, faniliju..
Ma jok ja bi Dini merlinu dao 10 jebeš vodu koji će vam k.....Sad slušajte Dinu Merlina i naguzite se neka vam Konakovic metne svima redom.
Skines iznadprosjecne plate svima za 250 KM x 1000 radnika ostane 3 miliona na godinu i saniras npr. 3-5% cjevovoda. Dogodine imas uz ovo i ustedu u gubicima u saniranom procentu i za deset godina izvuces se iz gabule. Radije ce neefikasno rukovodstvo povecati plate, ali ce se zavaliti u kredit.
Da mi je znati, koliko od ovih 9-toro sa slike ima diplomu sa travničkog univerziteta.
Ma Konaković je ublehaš...
Ove ljude sa slike on zove upravom preduzeća ? Pa nije ni čudo što nemamo vode .
Dajte im te pare i nek rjesavaju te cijevi u mjestima gdje stalno nestaje vode, ali ih nadgledat i traziti na kraju da opravdaju te pare gdje su utrosene, 21 vijek kod nas nestaje vode svaki dan, pa dokle vise. Placaju im se racuni mogu zamjeniti cijevi gdje odu te silne pare mamu im lopovsku.
To bi odmah kreiralo 50 radnih mjesta za nove uhljebe
Zar ViK ne bi eventualno trebao tražiti kredit da izvrše obnovu? Ali jok, kakav kredit, daj pare. To što od tih 10 miliona bar pola će otići ko zna gdje nema veze. Zar od novca koji naplatite od građana nemožete ni 10 m cijevi zamijeniti?
naplaćuju vodu, nek od tog novca srede te cjevi. isti su ko i bhrt, tako i oni kmeče a ubiru milione KM od pretplate. mrš u pm. dobit ćete moj qurrac.
Krajnje drsko i bezobrazno !
Prvo, će Vlada kantona utvrditi broj zaposlenih u ovom preduzeću po strukturi, da li je upola manji od predratnog broja, jer je u Sarjevu prepolovljen broj korisnika usluge Vodovoda iz 1991. Drugo, da li su izmirili sve obaveze po uplati doprinosa za PIO i zdravstvo od 1992. do danas.
i to sad trebaju platit gradjani Mostara, Zenice, Bihaca, Tuzle ko sto ste navikli i dosad smradovi pogani??? Glupi zenicani su vam donedavno finansirali i Muzej, pa dosli pameti kako je Kasumovic zasjeo Nema vise mlacenja gloginja tudjim kurcem, sami se finansirajte, zaduzite, u na kraju propadnite, govna smrdljiva
I ovaj direktor ce biti buduci ministar ili premijer. Sda politika, razvalis firmu, dobijes unaprjedjenje. Primjer, zeljkovic, unistio toplane, uvalio ih 70 mil, pa postao premijer. Treba li glupom dalje objasnjavati. Dino rasturio Bosnu, postao premijer. Hocemo li dalje.
jel' se kanalizacija još uvijek direkt u miljacku izljeva po gradu?