Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba poslati inspektore koji bi po pravilu trebali da rade svoj posao,pa da se pretrese sve od 96 pa naovamo,pa onda burazeru da se sjebu svi koji nisu radili svoj posao,nicaZe na nekoliko godina,tako i toplana,Gas ...bit ce jebeno kad se probudim :)
a ko ce nam platiti kvarove na bojlerima i stalna zacepljenja cijevi, jel isti oni koji nam uredno fakturisu sve skuplje racune za vodu, koje ima sve manje? sve nas treba pobiti i dovesti na nase prostore japance ili skandinavce koji bi znali iskoristiti ono sto mi imamo a ne znamo upotrijebiti, jer smo mi krivi za sve!
OD 9 SATI DANAS DO 16 SATI ZA MJESEC DANA JARANI
eki poremecaj
U prijevodu, molite Boga za padavine na nivou majskih polava iz 2014. kako bi vam sarajevski govnoVIK obezbjedio vodu...
Ovo je iznenađujuća vijest za Sarajlije koji svim srcem zahvaljuju klixu na ovoj informaciji. Da nije Vas ko zna gdje bi mi bili. Hvala puno :)
pa samo 57 minuta kasne
Stoga i moj komentar :D