Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma najvaznije je da SA-x.com sebe hvali kako su oni \"medju prvima objavil vijest...\", to je najvaznije.
@josip gdje ti na ovoj slici vidis cicicu i gospodina?Ja vidim samo zvjer dobro prerusenu u covjeka!
mogu vam reci kada iskljucim sve politicke konotacije vezano za gospodina na slici mogu reci da mije onako simpa ovaj cikica.
kud bas njega nacrtaste od svih vijesti? ima li sta drugo za ilustraciju, nego ova glavusa?
.. PA ZAR NI ZA NOVU GODINU NE MOZETE DA NE ZAKUVAVATE MEDJU NARODIMA, BANDO SELJACKO-FASISTICKA... NICIJA DO ZORE NIJE GORELA PA NECE NI VASA...
eh
Dr Dabic na naslovnoj strani do Bjonsi :)))
karadžić ga smoke, a i mladić će ga ABD.
Pa bice mu nazdravlje ova i sve ostale godine do kraja njegovog zivota...ali u zatvoru :D hahahahahahaha
I ja mu zelim sretnu Novu godinu... i da pozivi dugo uz neku tesku bolest! aBd
Pa ovaj mis sto ga ti nazva je pojam i mozak za sve danasnje politicare sto se zovu politicarima u BiH! Doktore neka ti je nazdravlje nova 2009 godina!
negativna reklama koja je prema \"dr dabiću\" iz prostora današnje federacija stalna praksa od vremena pred sami rat traje i danas. pozitivna reklama je bila to vrijeme upućivana \"prljavom hariju\". rezultat tih reklama je različit: prljavi hari je sve omraženiji političar kod srba, a i kod muslimana, dok je dr dabić sve popularniji na obje strane. dakle, gebelsov model nije validan u moderno vrijeme elektronskih medija!
Vidi junacine i predvodnika srpskog naroda. Slika gore price govori... Mis iz misije rupe.