Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodine, da li ste vi debil......jesam
@BikKojiSijedi Jel te inace zovu krpelj?
svi političari na poligraf: - Da li ste primili mito u novcu u vrijednosti više od 10000 km u zadnjih godinu dana? odgovor: nisam siguran jel više ili manje od 10 000 KM poligraf: TAČNO.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Toni Vukadin u SDA..Ljeb te yebo da je Mengele ziv pa da udje u Likud😂😂😂
Smeče
Nedao ti bog da adnes na poligrafu. Prvo te osunete pa onda spale na elektricnoj stolici.. Raja bjezite iz ove vukojebine
ma kakav poligraf ... to za djecu i filmove ... nego, skini gace pa da obavimo jedan proktoloski pregled, gle doktora, rukavica mu broj 54 ... tako se saznaje istina, sjetis se i onoga sto nikad nisi ni znao :-) ... a kad mislis da je gotovo, doktor kaze "jos samo jedno pitanje ..." :-)
Oj zivote...sta covjek sve nece procitati.
Vukadin na aparatima
Dobar dan - dobar dan. Sta vi zelite? Zelim da se u clanim u SDA, ali mm jedan problem. Kakav problem imate, gospodine? Zovem se Toni, Toni Vukadin. Nije to nikkav problem, efendija. Nego, recite vi meni: Da li nate da kradete, a da vas niko ne otkrije? Naravno! Primljeni ste!
pa eto zanimljivo
Nije potrebno da si po nacionalnosti bosnjo da bi posjedovao IQ od 55.
A majku mu covjek pomisli da se u zadnjih 20 godina svega nagledao da ga nista ne moze iznenaditi, i vidi sad.
Novi level analnog alpinizma :D
vas odgovor je....... ISTINAAAAA
Mozda da odes kod ponija Fahre bolje bi proso
Svaka tebi cast jarane kad ti mozes da izdrzis u tom osinjem leglu.Cuvaj zdravlje a pisaj i SDA i politiku.
Zar se odanost SDA stranci ne dokazuje krvnim nalazom?!
Kud te struja ne spuca na tom poligrafu