Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad prljav prepun smeća. Čemu ovakve inicijative i želje umjesto da se krene od osnovnih stvari?
Pa zasto ga prljas ovco? Zasto bacas flase, kese, papire gdje stignes?
Jel me to poznaješ pa tvrdiš takvo nešto?? Svakako imamo nekulturno i neosviješteno stanovništvo , ali moramo imati i sistemska rješenja u borbi protiv gore navedenog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imate li vi pametnije stvari za raditi, jer vam je ovo katastrofa
sjajno!
Sta njima naumpada jao
Jes nas'o gdje ce da crta hahaha lud frajer, totalno
Zakrpite i očistite prvo ulice i podignite zdravstvo na viši nivo u kantonu umjesto ubleha i šarlatanskih ne radničkih prijedloga... Ublehaši...
Bilo bi ko u Indiji.
Allahu dragi, de predložite nešto normalno?!
Mlatimudan iz nase stranke izgubljen u vlastitoj opcini. E moj kosovac, u N.Sar. kad ujutro krenes na posao vidis 100 vaznijih stvari za uraditi od tvojih baljezgarija...
rasipanje para.
Hoćemo li i zato jedan milion roknut'
Bas zanimljiva ideja. Ovo bi se trebalo po gradu na vise mjesta sprovesti. Dajte da malo izadjemo iz te mrtve ne mastovitosti. dajte malo šarenila, umjetnosti, neceg lijepog. Citam komentare, i ima ljudi koji se bune. To su zatucani kreteni koji nista i ne znaju osim onog sivila koje vlada nasim gradom, takvi unistavaju svaku dobru inicijativu, to je nauceno da nista osim prezivjeti nije bitno. Najgore je sto se takvima daje vlast.
Zadnji put su umjetnici oslikali trotoare i to je izazvalo podsmjeh vecine javnosti tj. onih koji ne vjeruju da zelena boja odmara oci.
Ciganluk
Lijep prijedog.
Konakovic dobri decko Zeljane Zovko, NS bi oslikavala nogostup po uzoru na ZG, Niksic predlaze osnivanje federalnog USKOK-a, jel to nas trojka priprema da se FBiH pripoji HR il se neko zahebaje
Predlozio po uzoru na Mandica i Sarajevski cilim od 2 miliona maraka. Bagra izdajnicka, kriminalna i nesposobna. Uzmu narodne pare iz budzeta i balahaju ko da im je babovina. A onda nema novca za zdravstvo i za skolstvo.
Cilim Safet Zec dizajnirao licno , budalice.