Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo SDA samo SBB samo SDP sta ce nama vise od toga
poturička posla. i za ovo je neko drugi kriv.
Bitno je da je DF protiv gradnje i izgradnje BiH. Sve ostalo je manje važno
pravi si majmunaga
stup je bolji u odnosu na sve ovo što vidiš oko sarajeva, ove kuće sve jedna na drugu naslonjena, u brdima, uske ulice, zimi ne mozes autom normalno se kretati. ali eto nama smeta stup samo
jel sad jasno kako nas SDA balijska.pogan nisti gore od Ratka Mladica pa poletite opet u oktobru za SDA
Nece SDAOVAC slabo koji uraditi nesto kako treba i da je posteno...a sve po dzamijama minderi....
A tek one nove zgrade kraj pruge sto nicu... sve SDA mahalasi bez dozvole grade.... sve ijedan treba da zavrsi u zatvoru !
A to što se na Otoci na močvarnom tlu dižu nove zgrade, između ostalog i Tibrine, te se povećava koncentracija stanovništva i saobraćaja na ionako zagušenom prostoru, smanjuje protok zraka oko rijeke na ionako dobro zagađenom prostoru, to niko ne komentariše. Divlju gradnju kuća po brdima niko i ne spominje, a klizišta prijete, ubacuju se neboderi i zgrade između avlija u starom gradu... Jadni li ste s ograničenim umom.
Da nije Komsica i DF-ovaca sto svako malo podnose tuzbe,objavljuju saopstenja i otvorena pisma propala bi nam drzava. sve gazije 😂
neka se gradi, nama sve smeta. eto u centru i drugim dijelovima grada što se prije gradilo sve blista od ljepote gradjenja. gdje god pogledaš uglavnom je lose planiranje i gradnja, pa zasto bi ovo sada na stupu bio izuzetak?
Samo umno poremeceni kupuju na takvim mjestima stanove.
@EnoGaZicara Samo umno poremećeni daju sebi za pravo da generalizuju. Baš me zanima gdje je tvoja jazbina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok se ne uhapsi Dalida ovo će se nažalsot NASTAVITI, jer in onda prethodno izdaje potvrdu o nekažnjivosti i negonjenju . Osim ako narod ne presječe na izborima, pa da krenemo u hajku !
Meni je ionako sve poslje nedjarica boze sacuvaj. Ko afganistan jebote
Tibra iz Kiseljaka radi nove zgrade nema nista nejasno .
Kada je to izaslo u sluzbenom listu listu i da li se ova reakcija trebali desiti ranije?
Juče gledam, radovi, ni ploče ni izvođača, investitora roka, apsolutno ništa. Divlja gradnja, kriminalci s Ilidze razvalise grad