Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50 studenata da stipendiraju od tih para po 100 genga mjesecno. Majmuni smo mi teski
Barem ne čekamo u redu za pola kile kafe kao u Smrdoslaviji.
Problem je sto je seljo sisao sa brda, pa sada hoce da kafenise u sali a ne na podu ili travi uz doljevku
Trebao si im spakovati balegu jer su stoka nezasita
Kamenjakovic je dobar nacelnik, ma svi su oni dobri lol
Jadno i zalosno. Dok na zapadu politicaru kafu sami uzimaju na kafe automatima, tj. sami placaju sebi kafu. A kod nas gradjani Zivinica daji 50000 maraka lezihljebovicima da ispojaju kafe. I ako se ta suma pomnozi sa brojem opstina u drzavi, to su milijarde
Kakvo gradsko vijeće, kakav su to Živinice grad?
Trebali su povećati na 100.000 KM. Narod ih birao, narod se ne buni, jer bitno je da ne puca i da ima struje, zato ne vidim potrebu za ovim tekstom. Narod Zivinica je olicenje tog nakaradnog vijeća. Pozzz
U Lukavcu bošnjačka dječija kuhinja,u Živinicama 50 000 za kahvu bošnjačkih prdonja
Živimo od donacija. Da prestanu dolazit strane donacije i pare koje salje dijaspora, ova zemlja bi istog trenutka prestala zivjeti. To vam je dala SDA.
Zato nam i jest drzava ko kuracc kad samo se kafe piju i nista se ne radi
Bravo decko
Titini drugovi su trošili milione na kafu
@gooUser1574623176 nema većih go vana od SDA ba lijanestina. skuplja se za djecu, bjeze svi iz drzave, najzagadjeniji glavni grad na svijetu. SDA ba lijanderi su sumrak civilizacije.
@gooUser1574623176, ako svaka opština u BiH, a ima ih 143 potroši po 50 000KM na kafu dobije se 7.150.000KM. Fina neka gospoda za razliku od "titinih drugova".
Nije 1.000 nego 1.300 pausal nazalostttt
Zna se ko tamo.vlada...
Pa zna se ko vam je izglasao.Imate izbore za godinu dana pa birajte iste.Onda posle nema kuknjave.Koje glasao za iste ili nije nikako glasao, nema pravo javljanja i neka mu bude jos gore.Ko nije moze da govori.Ostalo je sve licemjerstvo.
No coment
Ma svi su oni isti, svako od njih gleda samo da uzme sto vise za sebe, a glupi narod ce idaljw sakupljat pare za pomoc preko facebooka