Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast
Visočaci su među najvrijednijim, najuspješnijim i najboljim ljudima u BiH. Ponos BiH i Bošnjaka!
Tako sve treba .. nijedna stranka ne treba da se finansira iz budzeta nego iz dzepova simpatizera i clanova !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Visoko je dobilo novu dimenziju sa nacelnicom Amrom Babic! To je prva osoba nakon 20 i nesto godina vladavine lopovluka koja je ulozila u Visoko, od sprovodjenja vode, rasvjete, kruzni tok, kulturni centar, setnica i jos dosta toga, nije ULAGALA U SVOJ DZEP. Pa zato lokalnim budzovanima i smeta, pa na svako malo plasiraju lazi, tzv novinari, koji rade sa SDA.
Ima i dobrih stvari a vala i losih, nije besprijekorna ako na to ciljas...
@heyya Znaju SIPA i Tužilastvo BiH najbolje kako ona radi i cime se bavi. A to sto si njen bot i sto pises u njenu korist to je tvoja stvar. Ako pises pisi objektivno. Visoko je crni i divlji zapad kako je ona tu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako sve treba .. nijedna stranka ne treba da se finansira iz budzeta nego iz dzepova simpatizera i clanova !!!
Sto ovaj post nije buknuo sa komentarima kao sto je neki dan bilo 300+ komentara kada su vrijedjali ( vecinom na vjerskoj osnovi ) zbog slucajau koji svakako vecina nije korektno upucena.
Ja neki dan pišem na oboj istoj stranici sa su nezavisni i nacelnica tito i da je onaj novinar sto je pljuje smrad, vi meni dislikove pucate. Ccc
Naša načelnica kad prne obavijesti nas putem Facebooka
Definitivno zakonski regulisati finansiranje stranaka uz zabranu budžetskog finansiranja. Evo, u Visokom su pokazali da može i da se te pare mogu korisnije potrošiti.
Samo kritično peema političarima
Kad bi ostali slijedili ovaj primjer...
poslije D. Vakufa sada i Visoko... Hajde i ostali, preusmjerite za ono.sto treba vasoj okolini! Dajte pare nasoj djeci!
Kako će to SDA pretrpit.
A kad pogledas privatni vozni park ovih vijecnika auta im ko da su parlamentarci a ne vijecnici. Ovo je samo mazanje ociju u predizbornoj godini
Da li je moguce da su ovi vijecnici napustili maticne stranke i priklonili se ljubicastim vlastodrscima sve zarad licne koristi i prodaje naroda Visokog za sitne pare i pozicije. Bezlicna masa seoskih varalica i ulizica
@Stampedo4 maticne stranke? Mislis SDA kriminalce?
Jesu li ovo isti oni vijecnici sto su unistili Visoko svojim jednoglasnim izglasavanjem svega sto im predlozi njihova vladarka? Jesu li oni posteni kad otimaju od gradjana svaku marku da pokriju dugove za EBRD. Ovo samo-reklamiranje i propaganda vladajuce ljubicaste strukture je presla svaku mjeru. Vidi Bog sve a i SIPA.
Svaka cast? SDA ovci spavatel mirno sto je neko bolesnu djecu stavio ispred stranke ? Campara obnasa trenutno ; 1. Rukovodstvo Doma naroda Parlamenta FBiH 2. Ministar unutrasnjih poslova FBiH 3. Zastupnik u Skupstini KS ocerupa drzavne pare a mi za bolesnu djecu skupljamo sms-ovima, i po humanitarnim akcijama, Alija nadam se da si ponosan na ove ljude kojima si stranku ostavio !
fino od njih a ne kao oni u bihacu dizu sebi plate