Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi kao svi postenjacine teske, nikad nikog svog niste zaposlili? I sto ne ispitate koga su ti vasi koji su ostali na sjednici zaposlili pa javno kazete i protjerate ih iz stranke? Koja demagogija jbt!?
Ovom Mensuru Alicu je Jasmin bio dobar dok mu je davao dozvole za gradnju i razna prosirivanja svoje fabrike, ruku pod ruku zajedno hodali, cak mu Jasmin i otvarao fabrike, a sad kao nesto primijetio da fali. Sto bolan tako ne rece prije deset godina, i tad je falilo?
боље дефицит, него суфицит..
niste imali sda nacelnika
ma ko to govori, vidi ti poštenjačina iz najpoštenijih stranaka...vjerovatno je ovaj potez bio Kukina direktiva a Imamović igra kako se u Banovićima svira...
Sabahudine Imamovicu moze li se reci "Dobar dan" i "Hvala" na kasi kad kupujes seljacino primitivna.
Uvijek te može poselamiti. Nije to diskutabilno
@elvircela Idi ljubi fahri guzu u zatvoru da brze prodje bol od karanje u pakas
TUZLA JE KOMUNISTICKO KRIMINALNO GNIJZDO GDJE SU SVE PARE POTROSILI 20 GODINA NA JEZERA A UNISTILI INDUSTRIJU KULTURU EKONOMIJU A O SPORTU DA NE GOVORIMO TUZLA NEMA STADIONA DA IGRA U EVROPI NI REPKA NEMOZE IGRATI A DA NE DODJE HUSIC SADA BI IGRALI U 2 FEDERALNOJ LIGI , PREMA TOME VRIJEME JE ZA PROMJENE
Potpisujem !
Poso je dobar, a para laka!
"Tako je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović oduzeo ingerencije Službi za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti i sav fond koji je namijenjen za održavanje određenih manifestacija prebacio sebi na odlučivanje. Služba je sad u tom slučaju marginalizirana" LOPOV KRADE OD LOPOVA
TUZLA JE CRVENA, MRS U MOSTAR DJELITI LJUDE...
JASMIN IMAMOVIC NAJVECI DIKTATOR U HISTORIJI TUZLE
Ma dzaba vam sve u tuzli ce SDP uzeti abd kao i do sad ne daj boze da zeleni zavladaju... Dok je SDP-a bit ce i Tuzle i Slobode i jezera i svega sto ovaj grad ima ponuditi :)
DOK JE HUSICA BICE SLOBODE A NE SDP a A KRASCE PARE DOK JE JEZERA I PRATI PARE E MOJ TZ BOY
@torcida1911 Pa da SDP nije pomogao Husicu otisao bi davnih dana prijatelju. Da nema podrsku grada ne bi ni bio tu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
demonstrativno napustili i otisli na kafu...
HDZ već decinajama zagovara osnivanje Općine Soli, a sada im je oko Mostara ovo došlo kao kec na 10. A kako znamo da SDA izvršava sve što Čović zaželi, nije možda ovo ni izmišljeno.
Postoje mape HDZ-a iz 90-tih na kojima je napravljen prsten oko Tuzle zamisljen kao Opcina Soli kojom upravlja HDZ.
@Sonicno NE SERI SDP UZIMA DUSU TUZLI