Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da su ovi iz HDZ veliki primitivci i da nikada nisu znali rijesavati stvari bez sukoba.
mamicu vam onu. samo nekakve žrtve izigravate, a nema većih hinja i dvoličnjaka od vas na svijetu.
halo bizantinac, piši kao i ostatak svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
joj ovog krkana odmah sakom. a ne bih rekao da je tuca bila, ako je samo jedn udario, a drugi nije vratio
HDZ-ovci uvijek placu i kukaju kako su ugrozeni a odjednom su kabadahije.
KRAdezeovci sirovine.
Titove komuniste čini su Hrvati, Muslimani i Srbi, ali se nisu fizički sukobljavali, punih 50 godina.
Neko im treba reći da nisu u Teheranu niti u Ankari. Brzo će shvatiti.
Islamisti nemaju mira !!! I dalje nastavljaju svim sredstvima ka ucrtanom cilju Mosnjackih ideologa iz Mosnjackog Instituta a to je eliminisanje Hrvata kako iz politickog tako i iz drugih sfera zivota u Federaciji. Pokusaji da preuzmu lagano komplet Federaciju . Kao i uvjek dobit ce po nosu . HRHB je potrebna sto prije i to se vidi svaki dan , potrebma je da bi se zastitili povratnici , gospodarstvenici , kultura i obican zivot .
Bugojno je poznato nad genocidu nad Hrvatima od strane bošnjaka i konc logoru na stadionu FK Iskre !!!!
Samo u jednom danu, kao odmazdu za vojni poraz i neuspjeh pripojenja Bugojna u sastav kvazitvorevine hercegbosne, ustaske postrojbe hvo masakriraju preko 50 bosnjackih civila, mjestana naselja Vrbanja!!!
ne lazi :)
....vješto i tendeciozno napisan članak do boli kako bi se omalovažio hrvat i cijeli hrvatski narod ......kao fol hrvatski predstavnik nije htio dati pomoć za obnovu, što ne stoji, već je bio opravdano protiv toga da se na temelju tuđe nesreće uzimaju politički bodovi...i tu je u pravu...........kasnije nije mogao otrpjeti uvrede upućene hrvatima i sve je završilo kako je završilo................................. ...............ništa neočekivano i ništa novo...........hrvati se ubijaju, premlaćuju i na perfidan način nastoje protjerati iz bih...........a o bugojnu, mlaći i nestajanju hrvata ne vrijedi više ni pisati............
ali ti redovito podrzavas islamske nakaze . Zapamti dobro glupsonu sta sam ti napisao. KADA SE VRATE ISLAMISTI IZ SIRIJE , A I OVI U BEJHA ONI NECE PRAVITI RAZLIKU IZMEDJU NIKOLE I NIKOLE . Za Islam je crkva crkva i svejedno je jeli Katolicka , Pravoslavna , Protestanska ili Mormonska . Hrvati kao najmalobrojniji narod su u najvecem problemu .
e moj francek....oni kad se vrate iz sirije ce opet "bratski" na srbe....nema to veze sa crkvama.....u pitanju je mrznja prema srbima a to je njima najbolji stimulans :)...ako nisi do sad shvatio neces nikad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji je to seljacina a jos vise mi je krivo sto pomoc nece, pichka nece da odvoji za pomoc e tebi dabogda trebala. Ovakve odmah treba macolom u zatiok!
Vama Bosnajcima sve krivi Hrvati i Hdz.A vi ste u svemu bolji i posteniji od nas.To isto mala djeca mama nisam ja on je,on je.Pa te usrane vase politike je 75% Bosne i hercegovine zasicen.Svatko mjesto BiH gdje su vecina Hrvati,ima ljepse kuce,ljepsu infrastrukturu,vecina stanovnika radi,najvise firmi ima u nasim mjestima.I sta smo mi opet gori i losiji od vas.Ma dajte Bosnjaci cistite svoja govna ispred kuca nemoze se proci od smrada.
aaaahihihihihihihihihii.........http://www.youtube.com/watch?v=gkod_vyorEg
Dokaz da su ovi Bosnjaci veliki primitivci i da nikada nisu znali rjesavati stvari bez sukoba.Samo sam prepisao tvoje rijeci Original53.U svakom slucaju smo bolji od vas u svemu moj prijatelju.
Ko se nebi sukobio sa mafijasima iz HDZ-a .oni ovu zemlju vuku u propast 18 godina.I meni da su gdje pri ruci ti nacionalisti sve bih ja to istukao..
HDZ-u u ostvarivanju ciljeva i jeste najveći problem SDP. Sa uhljupima iz SDA oni bi se davno dogovorili (da podijele državu, kao Mostar).
uhhh jesi mi nacitan :) bravo...
a vidi naslova kao na ekskluzivi, veze s tekstom nema...
Umjesto da se slože oko odricanja pausala, on se jos svadja. Fuj kakvi ljudi nama politiku kroje. Samo daj meni, a ostali nek crknu...
Sta reći osim BARABE JEDNE, sve ih poslati na kakvu radnu akciju pa neka se tamo mlate u pm.!