Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam potez, svake godine ovako. NE SMIJEMO ZABORAVITI
Izdajnicima Dinu i Forti treba pokazati kako Sarajevo zna da odbije izdajnike.
Tako je-svake godine sve dok imena ubijene djece ne budu uklesana ne spomeniku u Prijedoru.
Mi imamo spiskove zlocinaca iz Prujedora,tako da ce njihova unucad platit 🤷 Zaborava nema GENOCIDASI.....
Ima li Dana zalosti u Srbiji ili samo moze kad Bosnjo za Srbiju proglasava dan zalosti !
Sjetili se Prijedora nakon skoro 30 godina, wow, bravo, jel znate gdje se nalazi?
Piše na vijećnici
Hvala predstavnicima Bošnjaka u RS-u, prvenstveno Ramizu Salkicu, Senadu Braticu i Ćamilu Durakovicu, što su se izborili da nemamo slobodu govora, da smo ugnjetavani, što nemamo zaštite u policijskim i političkim predstavnicima a i dalje su dotični željni vlasti kako bi produbili i dalje našu patnju.
Šta reći,malo li je zlo koje su počinili,komšije,prijatelji,sugrađani...I da još bude gore,skrivali su godinama mjesto masovne grobnice,negiranje svog zla koje su počinili,nedaju makar spomenik da se napravi za ubijenu djecu ali najbolji odnosno najgori primjer svog zla u Prijedoru je Duško Tadić,vrijedi (obavezno) pogledati dokumentarac o tome,ima na Youtube-u,objašnjava koje i kakvo zlo može biti u ljudima a da u njih nebi nikada posumnjali
Sakrivanje Tomašice je zlo nad zlima. Još veće zlo nego Srebrenica.
Hoce li biti dan zalosti makar kod nas, ako ne kod komsija, jer je kod nas bio dan zalosti kad su oni nedavno tugovali.
El Fatiha