Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce mi puno kad je ovako vidim lijepu..
ah, ah..
Baš sam neki dan bio u Vijećnici. Gledam slike sa izložbe, i upratih na jednoj od slika u potpisu stoji : Nedim Grabovica...te se nasmijah i sjetih se klixovaca 😂😂😂, i bi mi nešto toplo oko srca! :)))
dođem ja često u bosnA, a posebno u hercegovinA. Trudim se da maksimalno iskoristim boravak u našoj lijepoj :))) selam! Halid, ŠveCka! 😂😂😂
Kada je Sarajevo dobilo Vijecnicu, bilo je najveci "Ex-Yu grad" i imalo je gotovo 2 puta vise stanovnika od Beograda. Danas bi Sarajevo i Zagreb bili PRAVI velegradovi, da nije bilo srpske centralizacije i ogromnih novaca koji su tekli za Beograd, a nisu se vracali u republike koje su najvise placale: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina. Vijecnica je simbol BiH i Sarajeva, simbol kulture i dostojanstva. Sretan vam Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
BRAVO ZA VIJEĆNICU. SRAM NEKA JE ONOGA KO JE ZADUŽEN ZA BLIBLIOTEKU A DA ISTA NIJE JOŠ OTVORENA A.................TREBALO JE DA SE BIBLIOTEKA OTVORI P R V A!!! MOŽDA LJUDI KOJI SU KLJUČNI ZA PITANJE BIBLIOTEKE SMATRAJU DA JE ISPLATNIJE OTVORITI ,,BUVLJAK,, KAO ŠTO SU URADILI SA ONAKVIM ZDANJEM KAO ŠTO JE BEZISTAN. IMA LI OVAJ GRD, NA ČELNU SA GRADONAČELNIKOM TRI ČISTE, DA LI JE DOTIČNI UPOZNAT ŠTA SE ,,NAPRVILO,, OD BEZISTANA. GADI MI SE KROČITI U TO ZDANJE. BEZISTAN JE KRCAT ROBOM NULTE VRIJEDNOSTI, KINESKOM I INOM, SMRDLJIVOM, OD BEZISTANA SU NAPRAVILI KIČERAJ, KAKO KRIČITE U BEZISTAN TAKO VAS ZAPAHNE SMRAD JEFTINOĆE, PLASTIČNIH TAŠNI I DRUGIH TRIČARIJA. PREDLAŽEM DA AKO POSTOJI NEKO DA VOLI OVAJ GRAD RAZMOTRI PITANJE BEZISTANA I NAZOVI TRGOVCE I TRGOVINE SA KIČERAJEM PRREMJESTI NA PIJACE GDJE IM I JESTE MJESTO A DA OD BEZISTANA NAPRAVI TURISTIČKU ATRAKCIJU. APELUJEM, APELUJEM, APELUJEM I MOLIM SE BOGU DA NAM U FOTELJAMA NE SJEDE ISKLJUČIVO SKOROJEVIĆI KAO ŠTO SE ČINI.
Zasto nije ostavljen jedan dio Vijecnice u onakvom stanju kakvom su je nacinili istocni barbari i pljackaske horde srbije uz svesrdnu pomoc domacih cetnika i to onaj dio koji je okrenut prema ulaza iz pravca Pala ?? Ubice,rusitelji dojucerasnje komsije koji objerucke napustise Sarajevo, potrcase uz brda i iz cipela uletise u opanke ,oblokase se brljom i umazase se oko usta masnom slaninom i svoje cojstvo i herojstvo dokazase povlacenjem uzica minobacaca i topova.Mozda nekad ,nekad skontaju koliko su zla nanijeli drugima samo zbog drugacijeg imena, pozdrava, tradicije !
Nije se nazalost niko sjetio... Ali neka je i ovako. Sarajevo opet prkosi.
prodata je i vijecnica par puta
Ko je inkasirao lovu...Damir Lisac il Hajro Hajstor?? Haj da je bar neko od raje....da nije papak kakav
prodavala je i raja strancima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba je ponovo prodat par puta ko 84. -te ... ima i sad garant onih koji bi je kupili :)))
A gdje idu te pare od ulaznica?
U gradski budzet od kojeg se na primjer finansira visemilionska investicija u gradnju biciklistickih staza kroz Sarajevo te sanacija zicare za Trebevic i jos mnogo toga.
Hoće li danas opet biti besplatnih kiflica u Šeheru?
To nisu "besplatne kiflice", nego jako dobar nacin za reklamu proizvoda - bas onako kako se na Zapadu to radi.
Kopirate sve s zapada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SRETAN TI DAN NEZAVISNOSTI DRAGA MOJA DOMOVINO BOSNO I HERCEGOVINO
Za Zemaljski muzej Brote nedaju pare, jer znaju da najmanje ima njihovih eksponata.
Mrš parazitu.
Parazitu inficirani :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Sarajevo bez Vijećnice uopšte ne bi bilo isto
Ponosni stoji i prkosi.Kao kameni spavac odoljeva vremenu,ali ono cemu jednom nije mogla odoljeti je ruka agresora.Ali kao feniks se digla iz pepela i u pepeo se vise nikad vratiti nece.