Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesanje politike i vjere je toliko izopacilo ovo drustvo da to nije normalno.
Nooorooood znoooooo!
samo je pitanje vremena kad će i SDA početi negirati genocid, sve za fotelju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"... koji moraju nalaziti načina da sebi pomognu" reče gospoDŽa i sjede na budžet
Centrala SDA joj sastavila ovu bljuvotinu
Fuj
CUJ OVE KUCKE IZDAJNICKE IZ DF,JOS DRZI PREDAVANJE
Nisi ti kriva nego oni koji su vas pustili kao i u ratu da budete sa onima koji slijede politiku koja je dovela do genocida. Pusti Kojovića nije vam on ništa kriv samo vam otvara oči.
ljudi po mjesecu hodaju ona se dzelaludina zove
Eeee moja Dzelaludina...
Kujo zacepi
Ja sam iz Srebrenice ali mi je drazi Kojovic nego Vi mafijasi iz Srebrenice,nadam se da ce Vam donacije trebati za lijekova... kad prestanu donacije svi cete Vi za federaciju...efendija na dzumi kaze ko nije u SDA on nije musliman...
hahaaha cuj nje hljeba ti, jel to nije bilo mjesa u SDA pa te smjestili u ovu ko fol socijal-demokratsku stranku?
Djelaluzina in 21. century
ŽBANIĆKI NAGRADA ZA FILM O SREBRENICI A SREBRENICI TAPIJA DA JE ČETNIČKA. TAKO TI JE TO KAD TI PRESUĐUJE KRSTAŠKI ZAPAD. A TAKO TI JE I KAD POVJERUJEŠ DA TI JE ZAPAD PRIJATELJ, PA SVAKI PUTA SE OTRIJEZNIŠ KAD VIDIŠ DA IM JE DODIK DRAŽI. A OVI MTEL-ovci SE RADUJU SDA-ovskoj LJIGAVOSTI. JEDINI JE PROBLEM ŠTO SU ONI JOŠ LJIGAVIJI.
Dželaludina izjavljuje da nije za Kojevića, već za Koljevića.
Vi na kliksu ste pretezno maloumnici koji sve cinite da nas narod mrzi SDA, ova zena je istinu rekla, Kojovic i ostatak trojke su izdajice iz naroda
Ovakve individue su nas i dovele do ovakvog stanja.
A Ti draga nisi u udobnoj fotelji općinske viječnice i pri tom u koaliciji sa negatorima ratnih zločina.
Bla bla bla