Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su zavrsile pare koje su u zadnjih 15 godina bile donirane za obnovu Vijecnice?
i treba jos napraviti spomen plocu da se zna da su je barbari-smrdi sa okolnih brda zapalili i unistili
Ej ovo bi davno bilo zavrseno da li ja nisam sa svojom klikom Marinom Ivanisevicem i drugom rajom pokrao para i para od raznih donatora. Al boli me briga, sad sam faca, kaze meni Komsic Zeljko u izbornoj noci, zahvaljujem se Damiru Hadzicu, predsjedniku izbornog staba S D P-a Zlaja me sad ugura u ministarstvo, a ja uzivam :) Vas Damir Hadzic
2014.? Znači samo 30 godina prije koridora VC.
A oni neznaju da je smak svijeta 2012..:OOOO
Vijećnica je pravi istinski dragulj Sarajeva.
sarajevo ce biti jos ljepse i jos atraktivnije za tursite kad se obnovi vijecnica... bravo, samo naprijed... bice ljepsa nego sto je bila.... a dus.mani nek cr.knu od mu.ke..hahhahha
Brze su je austrougari napravili u ono dobo nego sto je ovi nasi obnavljaju
Parlamentarci........sarajevski hocete li znati tuziti one sto su agresijom zapalili Vijecnicu..! Radite na tome p.i.c.k.i.c.e.
Eeeeee Yadovane nema više JNA i besplatnog oružja do mile volje , a sad češ više k.i.t.e palit možeš samo ti biti zapaljen zato tišu još uvijek smo demokrate i trpimo ali kad Bošnji prekipi dobro se čuvaj.
Lijepo bi bilo da dodje na otvaranje Kusturica DUNJA i KUSTURICA MAJA - da im pokazemo kako kvalitetnu KU_RCI_NU zabijamo u obitelj: Kusturica Emira.
Poklon Srbima, da imaju šta paliti u budućnosti.
pa world trade centar se nije toliko dugo gradio
Pa kolko je renoviraju. Ja bih prije napravio novu. Od lego kockica...
Tamam kad bude \"nova izborna godina\", i kaze izbori svakih 4 godina da spoje drzavane i lokalne ma treba svake godine kako grade i otvaraju.
jes i want to bay this HOW MUTCH