Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bude rata u Eufor se ne treba uzdati
fbUser1563347836 Vide ako odu da se vraća ustav iz 1990 bez entiteta.
Naravno da treba, najpuzdaniji sverceri nafte, kad se samo sjetim...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzpejcii đaba se radujte sukobima i zakuhavate sa lažnih profila kao srbi i bošnjaci, ako se i desi sukob nećemo mi vas zaboraviti ne sikiraj se. Za vas imamo spremnu jednu raju iz jedne sarajevske ulice da vam j.. ma..kroz...m. Mahsuz selam za sve uzpejce.
''uzepejac'' iz usta muslimanskog teroriste, mi dođe kao kompliment.
Sjedi dolje klinjo, nemojte da vas opet branimo 6 mjeseci dok vi skontate jel to i vas rat. Herceg -- Bosna stoji spremno, kao i 10 miliona Hrvata u domovini i izvan nje.
Svi koji priželjkujete rat: dao Bog da vam rat bude u kući svaki dan.
Od Vijeća Sigurnosti ga nećeš dočekati.
Koliko samo unazadi ovu zemlju.Dok je Dodika nikad neće ozbiljan investitor doći u zemlju
Hoce samo ako kapne njemu u dzep 20%...
EUFOR je garant mira u cijeloj Bosni i Herecegovini. Ako neko misli da je za Federaciju ili RS dobro ili lose sto nema EUFOR-a, vara se. EUFOR stiti upravo i jednu i drugu stranu. Ovo govorim jer imam osjecas da srbi u rsu misle da je EUFOR nekakva vojska Bosnjaka ili Hrvata. Fakat ne kontam. Da se mladić nije kurchio ne bi srbe ni raketirali, da je Armija Republike Bosne i Hercegovine nastavila prema Banja Luci 95e, raketirao bi NATO i ARBiH. Tako da ...
Bas tako.
U ovoj drzavi nema dogovora.
NATO = No Action, Talk Only
Sad ce ruski miševi ovo blokirati i eto ti belaja. Miš mile to zna!!!
Kako?
"Vijeće poziva sve političke lidere da se odreknu politike podjela' - Ne mogu vjerovati koje licemjerstvo od strane EU. Sad kao svi smo krivi za ovo. Pisa se Dodik po vama zadnjih 20 godina a vi se pravite da ga ne vidite.
Barem da kazu, saraj malo.
EUFRO je ovde zbog plemenski naroda uzp i genociidasa.
Prestanite podržavati vlast,podržite narod i građane
Ovo je i zvanicno da rata nema. Narode pamet u glavu a dole sta udje
Dodik je svoje odradio, zgazio je opoziciju, dokazo' je da je glavni baja i sad može da se smiri a ovo sve što je najavio....čuvaće za naredni put kad ga stegnu razne afere
Dodik svira svoj zadnji sonet krug se zatvara drugarii