Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladic Ratko
GORE NEMAAAA SUNCA NI MJESECAAAA,SAMO KISE I PO NOCI I PO DAAAAANUUU.
MUJO KUJEEE VIZU PO MJESECUUUU, MUJO KUJEE A MAJKA GA KUNE. SINE MUJOOOO ZIV NE BIO MAJCIIII DZE CES BOLAN U EUROPUUUUUUU.
je...bote pa doklen ovo dodze trebace nam viza i do banjaluke u pm
Mater im šta nam rade, fuj.
LAZU.
Glup si, Popi, glup. Nemas ti pojma.
Mani se kukumavcenja, proslo je vrijeme vraceva i igre oko vatre, valja se ozbiljno prihvatiti rada
Od nekih su davno zakukali, ebi ga...znaju oni sta rade, bez da him ti kazes, ne brini se za njih, za sebe sinko, za sebe.
najnovija vijest!!!!! ukidaju se na jesen insalah vize ali samo za bosnjake... za bliski i daleki istok.
Jeli to provjereno? Opet nas deru u mp3!
vazno je islamofobna, ksenofobna eu-o DA STE UKINULI VIZE NAZI SRBIJI I NJENIM KRVOLONIM RATNIM ZLOCINCIMA NA CELU SA RATKOM MLADICEM I DOBRICOM COSICEM! A JOS JE VAZNIJE DA BIH-A NIJE NAPRAVILA GENOCID NAD JEVREJIMA I ROMIMA U DRUGOM SVJETSKOM RATU A TO JE POCINILA EU-A I SRBIJA! to govori koliko se humani i pravedni, znamo dobro da vam je muka sto nisu uspjeli nazi srbi i nazi srbija da naprave totalni genocid bosnjaka muslimana, da bosnjak vise ne postoji! fujjjjj, eu-o i tovja rasisticka , genocidna i lazna demokracija i prava ljudi!!! VAZNO VAM JE DA SU NAZI SRPSKI RATNI ZLOCINCI, SILEDZIJE, KRIMINALCI I UBICE NA VISOKOM NIVOU KOJIH JE VISE STOTINA HILJADA PO SRBIJI -ISPUNILI SVE USLOVE ZA UKIDAJE VIZA!!! ZAKUKAT CE VASE MAJKE I KCERKE KAD TAD OD TE NAZI SRBIJE!!!
Raja ba sa ovo kazu CIGARE CE DA POSKUPE od 1 jula,e u pm .
Ti to ko imas love da putujes pa te brinu vize? Ma hajdeeeeeeeee
Pa i Vojvodini ce se prije rijesiti pitanje Drzave i odobrice im se vize,prije nego nama hahahaha.....OJ Kosovo dusho.............