Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Tursko kopile. Nema nista od toga turcine, znam da su ti sline krenule na usta, al' smanji dozivljaj. Iz provjerenih izvora: nema nista od toga. Mogu oni tvoji "srpski robijasi" (sve izrezirano i placeno, provjereno znam), donositi Carli del Ponte, tone nekakvih registara, al' djaba im (vam). Mozete dobijati pomoc iz Srbije i u parama i u podrsci (svi znaju da vam zakone pisu ljudi u Beogradu), al' djaba vam: GENOCIDNO-FASISTICKI NARODE. To je ono sto ce se pamtiti u historiji, ma kolko se vi trudili da lazima to sakrijete. Do sad' (zadnjih 50-60 godina) vam je uspijevalo, al' dosao je i tome kraj. Crkni, pukni kretenu!
Znate sta Dani su najbolji list na cijelom svijetu. A Nazovi reisu cericu recite da vrati pengamberske papuce sto je ukro ispred Begove dzamije. Naveci lopov na svijetu mater mu jebem u usta.
Haaško tužiteljstvo priprema nove optužnice za bošnjačke političke dužnosnike koji su u ratno vrijeme obnašali visoke dužnosti, a odnose se na Ejupa Ganića i Harisa Silajdžića, piše današnji Dnevni list pozivajući se na neimenovane izvore. Balije kako to? Pa niste vi mozda htjeli muslimansku rep.?
Diaspora JEBOTE Karadzic i Mladic
UrBaN JEBO TE TITO
CERIC NIJE ISLAMSKA ZAJEDNICA! ISLAMSKA ZAJEDNICA NIJE CERIC! KAD GA CUJEM DA GOVORI O AMERICI I AMERICKIM RJESENJIMA KAO DOBRIM ZGORZIM SE SVAKI PUT! REISE VRIJEME JE DA ODES U PENZIJU! OVAKO ISPASTAMO I TI I MI! UOSTALOM KO SI TI PA DA BUDES DOZIVOTNI REIS! A STO SE TICE FOTOMONTAZE - ONA SAMO GOVORI O TOME KAKO SE JEDAN DOBAR TEKST MOZE SJEBATI LOSIM MARKETINGOM! I SAD KOLIKO GOD ISTINE BILO U TEKSTU SENADOVOM MNOGI NECE NI DA GA DOTAKNU A KAMOLI DA GA PROCITAJU. KAD CE SE NASI UREDNICI PRESTATI FURATI NA FOTOMONTAZE KOJE SE MOGU SKLAPATI SAMO U NORMALNIM DRZAVAMA! PRVO TREBA OBRAZOVAT LJUDE PA IM ONDA SERVIRAT NEKE FOLOVE IZ SVIJETA!
evo vam po gajba pive senade pa ti i reis sjedite pa uz sarajevsku pivu rijesite problem ako zatreba poslacu jos
Senade Pecaninu; dok je tebe ja necu izgubiti nadu da cu se jednog dana vratiti u moju Bosnu. Mene nije otjerao ni Karadzic ni Mladic ni Izetbegovic nego jednostavno lopovi i papci (a njih ima i medju navedenim) Jebi ga, ja nisam imao vise snage da se borim i jednostavno sam pobjegao. Tebi, vidim jos nije dosadilo. Hvala ti jarane.Ovi nemaju veze sa vjerom, to je go papak i tacka. Nejaki smo protiv njih (njiha) jer su brojni. A pomoc im pristize sa svih strana. Ako ista ujedini bosnu to ce bit papanluk. A gdje cemo bit mi?????
Cijenim DANE ali su pretjerali.sto kaze jedan GOLI OTOK JE ZAKON i u pravu je.TITO je legenda.Neko spominje komuniste.Ovo se u vrijeme komunista NEBI SMJELO URADITI.Jos jedna potvrda da na jebenom Balkanu demokratiju smatraju tako da moze raditi ko sta hoce.Hvala ti dragi boze sto vise ne zivim u toj ludnici.
vi muslimani ste svi cigani.SMRT!
jebo dane djes za to pare bacat bolje se napit
Ko Ceric lopov? Ma jok,kakvi bolan...gdje ce on biti lopov, i oni iz SDAnarhije...svasta...
Dani su propali davnih daan.? Samo neskolovana stoka kupuje to smece.
vrlo ne profesijano pisanje , loseg "novinara" senada pecanina Ni meni nesto nije simpatican rejs , ali amerkanci koji bas ne simpatisu muslimane su mu dali nedavno nagradu , a oni ne bi bas rizikovali dok dobro ne provjere. 2.Ovaj nam je rejs vrlo obrazovan govori dosta jezika studirao u najpoznatijem univerzitetu Al Alsharu , a doktoriro u Americi mislim da je na Columbiji. Za razliku od nepismenih pravoslavnih i donekle i hrvatskih svestenika , kad bude npr. na TV u neki dijelog stvarno dominira. Sad jel lopov ili nije ja neznam i necu da sudim napamet a to i nevalja samo dragi Alah zna sve. Meni licno odgovara tumacenja (Islama) Sehova (Sejh = ucitelj dervisa) u svjetu ima 114000 Sehova i taj broj je stalan , tako da mi se tumacenje hodja ne svidja.
slazem se u nekim stvarima sa danima. ova sutnja u vezi iraka je sramota. isto tako neoglasavanje po pitanju kriminala u drustvu nije u redu. ipak ona naslovnica je krajnje neprimjerena. jedno je kririkovati necije stavove, a drugo vrijedjati i omalovazavati nekoga, pogotovo jednog vjerskog lidera. kada bi neki list istu stvar uradio sa papom bilo gdje u svijetu to bi mu vjerovatno bio kraj.