Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, i?
NE POSTOJI PIC. TO JE SAMO EUFEMIZAM ZA KOALICIJU NATO ZEMALJA, A U NAŠEM SLUČAJU (BH. MUSLIMANA) TO SU KRSTAŠKE FALANGE KOJE POLUNASILNIM SREDSTVIMA I MEDIJSKOM OKUPACIJOM (FACE TV, AVAZ, N1) ŽELE OD NAJBROJNIJEG NARODA NAČINITI (1) POLITIČKU MANJINU, (2) GAZU I Z. OBALU, (3) POTUPUNO OČIŠĆENU BOSNU OD MUSLIMANSKOG ELEMENTA. TO SE NAJBOLJE VIDI PO TOME KAKO UPORNO PODRŽAVAJU FASHISTICKE POKRETE (SNSD, HDZ).
Nemojte biti zabrinuti već ukinute tu Dabićevu tvorevinu i sve će biti u redu. Unaprijed hvala.
Opet zabrinuti??????Pa uradite nešto konkretnoZabranite svim članovima vlade članovima SDSD i njihovim člnaovima porodice ulazak u EU i i zamrzavanje komplet iimovine u EU.
Ovi nas zaebavaju, ja drugog objasnjenja nemam.
Ovi sa zabrinutosti prešli na kritike.
Sad je zabrinutost prešlo u kritike.
Izražavaju žaljenje,i to je to! A kada je Kristijan Švarc Šiling htio u startu da eliminira s političke scene Dodika , Amerikanci nisu dali. svjedočio Šiling kod Senada... Tako da budimo svjesni tih relacija i pukih izjava s jedne i potpuno drugačije prakse s druge strane!!!
Da li ove razne institucije i vijeca znaju bilo sta drugo nego IZRAZITI HEBENU ZABRINUTOST? Radije neka sute.
A niste kritikovali apartheid gdje ste vi, Islamofobi iz PICa, učinili da glas Muslimana vrijedi 1/4 glasa Katolika iz Zapadne Hercegovine. To vam ne smeta, je li islamofobna bagro?