Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Bosna i Hercegovina!
Živjela Republika Bosna i Hercegovina 🇧🇦
BOSNE IMA I UVIJEK ĆE JE BITI!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hvala narodu Luxemburga koji mi je prije 15 godina pruzio sansu da radim i normalno zivim u uredjenom drustvu Hvala.
Zooloski vrt treba svoje cuvare.
rata nece biti ako Bog da inshAllah 💜
Republika BejHa🤣🤣🤣
Republika BejHa🤣 jadni li ste 🤣🤣🤣🤣🤣
Sve je ovo iscenirano sa Dodikom da bi UN imao pokriće da ostane ovdje i da bi imali baze u BIH. Vidjećete kada Dodik okrene ploču za 25 dnaa bit će odjednom kao leptirić...zapamtite ove riječi.
Za godinu dana, rusi ce biti protiv, ovo su za sebe dobro odradili, takticki.zapad je pogrijesio.osim toga ta misija je beznacajna, u fazonu snaga zasticenih zona 1992-1995 a svi znamo kako je to zavrsilo.
Bacaju li EUFOR bombe iz zraka onako za / Nafake/Sadake/Sicara.Hajra/Bericeta/ Sevapa/Mustuluka itd...ili samo grade [[[[[[[ Betonske Zidove ]]]]]]]]
A šta su mogli drugo napraviti? Pomirenja nema. I to ne samo zbog Dodika.
Tam ga Vam ga
nek im neko rekne da hocemo da nas njemacka okupira pliz
Teško nama ako nam stranci kao u Afganistanu drže državu na okupu.
cuva se rs
Praise the world.
Ma sta ce nam ovakav EUFOR ?! Sta oni mogu , koga oni mogu zastiti ?! Cegavsu oni garancija ! Samo je Armija BiH garancija opstanka !!!
Ja citav dan strepim, refresham, smrzavam se i cekam sta ce biti. Kad tamo vidim nekog Kenijca kako cita nove cijene u Bingu. Pa sta oni misle da se drva mogu kupiti u Bingu?
sacu i ja ko onaj cigo hamuš da tunel ispod bosne prokopam u drugu drzavu