Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cini mi se da su ovi roditelji mnogo glupi. Pa dijete dok vam dodje do skole naguta se ugljendioksida isto ko i kad nije skracena nastava.
Ne trebaju mi vise casovi hemije o CO2 ;)
@Ibrahim Zlatanović griješiš Ibrahime, griješiš! Griješiš je pokušavaš trolu objasniti i podučiti ga. Batali čovječe!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Skraceni casovi meni ne skracuju put do skole
Ne zna se ko je gluplji, ili predstavnici roditelja ili sindikata?
Treba uvesti par-nepar nastavu. Danas parni brojevi u dnevniku, sutra neparni.
Valja za ova 4 dana ocjene popravljati.😀😂
Ovi još luđi
Put do skole i nazad traje vremenaki isto glupani jedni
yebo vam ja sestru,pustite djecu da se odmore ova 3-4 dana necete propast majmuni jedni ko da se oni nece potrovat i u 17:00 pogotovo ako neko stanuje dalje od skole.samo kod nas su roditelji protiv rodjene djece.
@jugosloven0 da si upucen koliko je danasnji neradni dan poremetio nastavu drugacije bi pricao. Narocito djeci koja slabije uce pa pred sami kraj polugodista popravljaju ocjene. Predlazes da im se ukine prilika za to?
@newcomer Imali su 3 mjeseca da uče i dobijaju dobre ocjene, oni se sjetili zadnja tri dana. Šta je sa onima koji imaju odlične ocjene, zaključene i sad se truju radi tih manje vrijednih?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako tako mogu biti glupi ovi roditelji. Odmah djecu pustiti kući do daljnjeg. zagađen zrak, djeca se truju na putu do škole. Dati im slobodno do nove godine, ako bude i tad zagađenje veliko produžit im raspust dok se ne očisti prirodnim putem.
koje mi uho zvoni?
Like - lijevo; dislike - desno.
Pa sta je ovo vise ljudi dragi, pa ovo sve glupost za gluposcu, ima li iko ovdje pametan ili su izgleda svi glupi u ovoj vlasti. Zagađenost zraka je tokom cijelog dana i sracenjem casova nisu nista dobili, djeca ce se opet trovati. Bolje je da ne idu ova 4 dana i onako je samo formalnost zakljucivanje ocjena , a i nece propast svijet zbog 4 dana skole, nek djeca odmore. a i time ce smanjiti guzvu po gradu i manje ce auta biti. Pa koji ovo debili donose odluke svasta.
A to sto ja moram da odgovaram hemiju da ne padnem to nista jel?
Stvarno nemam rijeci, umjesto da djeca ne idu ova 3 dana u skolu oni ih tjeraju da se truju od skole do skole. Ovo skracivanje nastave im nista ne pomaze. Boze sacuvaj...
Ne znači im ni ostanak kod kuće. Neće sigurno sjediti tri dana u kući.
Kako smo retardirani... ne mogu izmedju sebe da se dogovore, a ne sa nekim drugim... malo nas je al smo govna.
Dobra su djeca kakve glupe roditelje imaju
Kakva je ovo glupost?? Ja kao roditelj ne podržavam Vaš zahtjev za skraćenjem nastave! Pored svih problema koje je ovaj ˝par-nepar˝izazavao hoćete dodatno da zakomplikujete dovozenje i odvozenje djece. Bože sačuvaj!! Neka ukinu nastavu ( ionako je samo 4 dana ostalo ) pa nek narade, ili nek idu kako i jeste! Bolje Vam je da se niste ni oglasili.
@MaloTersMaloNisam Vi ste vise ters nego sto niste, djeca trebaju ispraviti ocjene da ne padnu jbt led
Koja glupost, šta bi dobili?
Naravno, "i djeca i roditelji ce biti sretni ovom odlukom" Kakvom odlukom, da se djeca muce da idu radi dva casa? Ma daj... Ne zna se koje gori u ovoj drzavi.