Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi smrdi nisu normalni pa entitet rs postoji tek nekoliko mjeseci a ovi se vračaju 100g. unazad kad nisu ni postojali. Ali bitno je da su mitovi ko na Kosovu pop..šili od Turaka pa sad neke mitove stvaraju. Srbi su poznati po mitovima kvazihistoriji lažima ko što jim otac naciije objašnjava Ćosić da mogu obstati samo na lažima.
Ovo je nečuveno.Kakve oni oslobodilačke ratove spominju.Svaki je bio agresorski od strane Srbije i Crne Gore i domaćih izdajnika iako mislim da se Crnogorci nebi petljali sa njima da nisu morali.