Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome to GENOCIDNA TVOREVINA!!!
Otkud poseban ustav u republici srpskoj kada je ona entitet u Bosni i Hercegovini koja ima svoj ustav koji vazi i za republiku sprsku? Ovaj ekstremni velikosrpski nacionalizam, otimanje imovine i agresija su ogroman problem za srpski narod. Taj nacionalizam nista dobro nije donio srpskom narodu.
Jedino SDA moze nesto da napravi za Bosnjake u tom genocidnom cetnitetu, da ih zastiti, a ovi ostali su sve same balijetine koje ce dat zadnjicu samo za fotelju.
Srebrenicu ,proglasiti bosanskohercegovačkim distriktom , pod hitno.
Haski Tribunal za zlocin u BiH srbski junaka ukupna presuda preko 1000 godina sta je rs nego genocidna tvorevina .