Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto tako ostaje zabranjeno da se vidi gdje i kako se trose pare od zekata, gdje su pare od vakufskih posjeda, ko i kako njima upravlja!
Kad ce uvaženi reis izadat fetvu protiv ovih glavonja lopinaša...zar to nije najveci haram kod nas reise
sta ce dizati kako bi onda zaradio
Šta delegacija misli o pozi 69!? O_o
Kakav je stav o, španskoj mušici, vijagri, kamagri, afičkoj ćljivi, šta su preporuke
Oni raspravljaju samo oko para. Munafici.
Imagine there's no heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky Imagine all the people Living for today... Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too
Moze li fetva koliko se smije ukrasti...Preko milijarde , zabranjeno. Manje od milijarde, moze .
Fasciniraju me ovi imbecili koji bi Fatihu učili na Bosanskom. U biti oni je ne uče nikako ali vole zanovijetati. Znaju se pravila svake vjere uzmi ili ostavi nije pod moranje. To bi bilo ko kad te raja zove na basket a ti dođeš i hoćeš nogama da šutaš loptu. Šta drugo nego izbaciti iz igre.
Nebitna vijest za ateiste.Oni svakako na onaj svijet idu "nako" :)
Kao dim lakše ideš u nebo
Zašto Vijeće muftija konačno ne odluči da se molitve izgovaraju na našem bosanskom jeziku! Je li dosta više te patnje sa arapskim jezikom. Ljudi izgovaraju Fatihu nepravilno i ne znaju značenje!
Hahaha pa nije Kur'an objavljen na bosanskom jeziku.
Ali molicu lepo!!! To je" serijatskopravni stav"?? Uskoro ide secenje ruku i nogu , kamenovanje, secenje glava pred dzumu itd. I sa vama neko gradjansku drzavu da pravi? Pa vi niste normalni.
Ovako , da tebi neko ukrade nešto vrijedno , šta bi mu ti uradio ?
@ sigurno ne bi trazio za njega kaznu po serijatskom pravu.... Ovaj hodza treba za ovo da odgovara da je bih pravna drzava. Ne moze se uvoditi seriat pored legalnog pravnog sistema.
Dokle god porodica preminulog mora dici kredit da ga ukopa vi ste za mene nula.
200 maraka kredit ?
Nanu vam u opanke lopovsku
A da pitam cijenjeno Vijece je li dozvoljeno da hodza za Bajram trazi od vjernika donaciju za namjestanje njegovog stana? Kaze, sigurna zena u kuci ima prstencic ili nesto tako. Samo pitam!
Nije dozvoljeno, prijavi hodžu najbližoj ustanovi islamske zajednice.
U dzehenet ce znaci onaj koji se spali, a duznik bezbeli u BBI ...