Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao vakat da nas zamijene neki drugi narodi
gledam "OTPOR BOSNE CUO SE DO NEBA" sta smo prezivjeli a sta nam SDA u miru napravi.
svaki Bosnjak ovo svaki dan treba gledati ne bi li mu doslo iz guzze u glavu https://www.youtube.com/watch?v=qcxsPrCLF8Q
Dobro jutro neradnici moji, marvo, stoko sitnog zuba. Danas ce izgleda biti suncano. Hocemo li polahko prema gradu, kafica, shisha i da lazemo sebe i druge da cemo se pokupiti i otici u Njemacku ?
Akcija migranti krenu u ovom broju, nece pitati gdje je rs ili federacija. To ce biti problem svih nas, i to ne treba da ima pitanje ko i kako ce djelovati. Proglasiti vanredno stanje i sve resurse staviti na raspolaganje u cilju blokiranja istocne granice.
Niti će šta poduzeti, niti znaju šta poduzeti. Šta su dosad poduzeli? Nikakve organizacije oko migranata, čista anarhija, politička prepucavanja, a "samo" ih je nekoliko hiljada. Ako ih dođe deset hiljada, ovi će naši političari tražiti azil u Njemačkoj.
eto vam nacionalne stranke.dok oni zavađaju narod umjesto da mire i surađuju za dobrobit svih naroda u BiH oni razgrađuju ,pune svoje džepove i evo vam sad.izgleda da će i oni morate napustiti svoje dvore i tražit smiraj negdje drugo.
Gledaj nehljebara sto se smjeskaju...
baš me interesuje šta će poduzeti.Ovako kompetentni ljudi.pa vide li da je vrag odnio šalu.zašto preko Srbije pa u Bosnu gdje mile Neda da se zaustave na granici a Neda im u RS.pa šta to treba da znači.
nije problem sa vojskom, policijom, postavljanjem, nepostavljanjem. Problem je u postupanju njih kad krene val od 50-100 il 200 ljudi? Ne znas ko su, sta su a na silu ti ulaze u drzavu. To postupanje kad se rijesi onda ce bit pomaka.
Pa i bez zadnjeg dogadjaja na grco turakoj granici nama svaki dan udje oko 150 migranata.
Njemacka vlada je odbila ikoga primiti! Pa vi sad poduzimajte
zar "ovi" (nisu vrijedni pomena) učestvuju u odlučivanju? A blokada rada institucija? aaa?
TE 2 STVARI (MIGRANTI I KORONA) ĆE NAS DOKUSURITI ! RASELITI LJUDI I DIĆI CIJENE U NEBESA!
Danas BiH ima 2,7 miliona stanovnika, a Turska pušta nekoliko miliona migranata prema Evropi! Ako krenu preko BiH, Bošnjaci, Srbi i Hrvati postaće manjina!
@Gradjanin1973 Ma ima nas i manje, pola moga komsiluka je vani a po cipsu se vode da su ovdje.
Bolje da nista ne poduzimaju!
Kaze Bakir ko je bio ranjen u ratu da moze da radi sta hoce, pa pozivam sve RVI da ovo shvate ozbiljno.
Ovo su pravi problemi i njima se treba posvetiti. Dosta je više njihovog nacionalističkog prepucavanja i muljanja!
prvi konstruktivni korak vijeca ce biti da imenuju komisiju za procjenu stanja......potom da imenuju odbor koji ce da prati rad komisije.......naravno kako bi imenovali i jedno i drugo trebaju imati koncenzus.......sto je u BiH mission impossible....