Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo govori jedno - SDA podržava i učestvuje u rasturanju ove države!! Valjda ćemo preživjeti do 2022.godine kada odlazite na smetljište historije.
@Satya njima odgovara stanje haosa i nereda, bitno je da place uredno lijezu, ne brinu oni za boljitak gradana
SDA je formirana u Beogradu, u prostorijama SDB
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA spasio telgeltiju. SDA je protiv drzave
@IstinaSamoIstina nemoj mi rec...da si to tek sad skonto...
@IstinaSamoIstina Dobro jutros, Columbo
tri kriminalna kartela sa neraskidivim vezama pljacke, laganja, nepotizma, otimanja, laganja, obmane itd...sda-hdz-snsd gofna zoharsko parazitska
Crtani Fllm !!!!
ZAHVALJUJEM SE IZ DUBINE DEBELOG CRIJEVA UHLJEBIMA KOJI SU SPASILI SNSD I HDZ UZEPEOVCE I GENOCIDNU GAMAD.
Zato ima vecine kada su pare u pitanju. To besprijekorno funkcionise.
A ko ce priznati da je kurvino kopile; ko o cemu kurve SDA-SNSD-HDZ o postenju, a njihov privatni Parlament o zaduzenju. Ojhaa narode, kupuj karte, vadi pasos i diplomu djacku pa se kreni na rad u Njemacku!
SDA u ratu 93 godine pretvara drustvenu imovinu u drzavnu i nakon rata svu tu drzavnu imovinu kupuju SDA ahbabi za marku preko zakona o privatizaviji, mislim da vam je sad jasno zasto se rat vodio
Ovo VM će dočekati izbore 2022.
i onda se bakir ljudi i bude mu krivo sto sda porede sa hdz om i snsd om a njega sa dodikom i covicem
@filozof07 Trojan koalicija za "potkivanje"
SDA nema političku odgovornost,uvijek su tu kad treba spašavati hdz i snsd,zato ih narod kažnjava redovno.Ovi iz SDA još uvijek misle da je 3 isto ko i 4
tegleca marva je postenija od njega, sramota
zakon i porijeklu imovine samo!!!!ali ne njegove licne! vecod zene,brace,majke,kuma...itd itd. Pola ih ne moze zivjeti sa platom od 4 hiljade KM!! smecari rastrosni!
Pola ih nosa brnjice pola ne, tako je svugdje u svijetu, pred kamerama predstava za ovce a u privatnosti oni znaju o cemu se radi.
"Ovo Vijeće ministara BiH treba i može bolje, ali za to treba više podrške i uvažavanja", kazao je Tegeltija.... Pa jbt ovi stvarno udaraju na inteligenciju. Poltronu jedan zar 5000 KM svaki mjesec nije dovoljna podrska?
a ko će ih smijeniti? isti kao oni? quo vadis, sda?
Nema razlike izmedju SDA, HDZ i SNSD . TO su BRACA po kriminalu