Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velikog mi Boga ISPUHO je sav vaš lažni PATRIOTIZAM, laži, prevare, podvale. OGOLJEN je kriminal, korupcija, nepotizam. Tako da sellam šalje Arijana Memić, a pozdrave šalje i bivši dir. Domova Zdravlja Abel (SDP), on je rekoše veći i od samog Boga👎
Kao što Dodik opstaje isključivo na konfliktu tako i SDA opstaje na račun stalnih međunacionalnih tenzija, križa i nerješavanja spornih pitanja. Tako da se na SDA ne može računati kada se radi na postizanju važnih dogovora kojima bi se nacionalne tenzije smirile.
Ti si zadnje dvije godine proveo na mračnoj strani mjeseca? SDA je u opoziciji i niko je nebi ni spomenuo da nema Gavrila.
Hoće li biti jedna od tačaka: Prašak i Pecivo, krenulo vas pravo🤓
Zašto ne ide paralalno i prijedlog trojke??'a ne samo prijedlog HDZ Ko je to izglasao da ide samo taj prijedlog???
Ko-Alicija na državnom nivou je trenutno na nula režimu (ili praznom hodu),..Ništa više neće usvojiti , i to jako dobro znaju.Slijedi kriza i tako će biti sve do lok. izbora (opozicija će ostvariti pomak) , a onda uz kompletne teh izmjene Izb.zakona 2026.god, nacional-apardhejd osovina M-D ide na smetljište istorije..😜🆕🇧🇦
Hej cega su se HDZ ovci dosjetitli,iako treba izmhena Ustava da donesu Zakon protivan Ustavu u kome ce stajati ,primjenjuje se do usvajanja izmjene Ustava,e svasta
Konaković ako digne ruku, sve je gotovo. Ustavni sud će biti poklonjen neprijateljima države (Vukoja).
Hoće li Legitimni doći na svoje?
Konaković kartelaš će to isporučiti.
nikakve šanse njihovi zahtjevi su poznati odavno
Ogromne :) Valja fotelje cuvati! J..o drzavu! Strasno kako daju nasu zemlju, bez ispaljenog metka (sto bi se reklo).
Šanse za usvajanje su nešto manje od 0%
Na matematičkom fakultetu u Sarajevu profesori nisu mogli da riješe ovu jednačinu sa bezbroj nepoznatihAko ovo pa ono pa se doda pa se oduzme popolovi sa pola doda trečina dobijemo HDZ u Ustavu kao jedinu stranku ispred hrvata za sva vremena.Pročiće kad moja baba rodi trojke.
Propaganda i zadnje namjere straše i manipulišu sa narodom. Većina Bošnjaka želi da se Hrvati u BiH i FBiH osjećaju udobno jer je to i njihova zemlja. Većina Bošnjaka ne slaže se naravno s tim da Bošnjaci biraju Hrvatima njihovog predstavnika. Većina Bošnjaka je prezadovoljna radom Borjane Krišto na čelu Vijeća ministara koje je i funkcionalno važnije od predsjedništva. Većina Bošnjaka nije za to da se drugom narodu nameće nešto što taj narod ne želi.
Ne postoje tzv. ''hrvati'' u BiH. Ti izdajnici Bosanci nisu migranti iz tzv. Hrvatske, a rezultati projekta pohrvaćivanja i posrvljavanja iz ZeGeja i BeGeja moraju biti poništeni tako što će te lažne kategorije biti izbačene iz Ustava BiH, koji je trenutno baziran na lažima i kao takav nije validan.
Ovi iz SDA podgrijevaju atmosferu kako se u BiH stvari ne bi pomakle sa mrtve tačke. Prije svega kako bi se ponovo otvorila žestoka konfrontacija sa Hrvatima koja trenutno miruje. A oni bi u takvoj situaciji ponovo se nadali preuzimanju vlasti od Ilidže do Baščaršije. Ništa im drugo i nije važno. Zbog toga je potrebno hitno riješiti sporna pitanja a nek ološ laje i zavija do milje volje.
Trebamo se zapitati kako bi nama Bošnjacima bilo da nam potpredsjednika RS izglasaju Srbi u RS, pa tako da je umjesto Ćamila potpredsjednik RS recimo Alen Šeranić iz SNSD, koji bi vjerovatno bio spreman negirati i genocid u Srebrenici i podržati secesiju RS.