Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozel' gore?!
da!
u sta potrosismo godine pffffffffff ?
mislim da je ovo pametan potez .... mi se svadzamao ko je veci Bosnjak , Hrvat , Srbin a oni povlace 5 transu od 95.446.776,71 KM , sunce ti poljubim gdje su nasli ovih 0.71 KM
EH SAD SU KLEPILI LOVU IMAJU ZA FAMILIJA A BOGAMI I ZA SVALERKI SAD CE PRESTATI SA PLJACKAMA PREKO INSPEKCIJA I KOJEKAVIH KAZNI DA NAPUNE BUDZET!!
Moraju dizati nove kredite da bi otplacivali stare dugove,ranijih vlasti.To jedni drugima ostavljaju u amanet godinama.ZAo mi sada samo ljudi iz SDPa koji moraju da popunjavaju rupe koje je pravila kriminalna SDA 20 godina,uz svoje pomagace kao sto su S za Bih i ostale sitnije stranke:)
povlace..njihova djeca sigurno nece vracat dugove...
...hairli "međuse" podjelili :)
Za ovo će uvjek imati kvoruma...
bas kontam :) a ako cemo gledati dosadasnju politiku oni bi na tim sjednicama trebali pucati jedni na druge, al pazi, oni to ne bi radili zbog sebe - vec za nas :D