Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Privreni kamp" malo sutra. Kampovi su trajno zlo koji imaju za cilj da nasele migrantsko smece na nasoj zemlji.
Aj vont tu go tu Đermani bat dej dont let mi. Pasoš majstore, treba pasoš! Ja evo dvije godine čekam vizu da idem u Đermani.
Čemu služi IOM? Ilegalni migranti koji uništavaju lične dokumente su krajnje sumnjivi. Da li kriju svoje kriminalno porijeklo? Od čega bježe ako u njihovim zemljama nema rata? Ako bježe od siromaštva eto im super bogatih Kuvajta, Saudijske Arabije i ostalih muslimanskih zemalja. Kod nas nisu dobrodošli jer ne znamo šta ćemo sa svojom sirotinjom i problemima. IOM je podla organizacija.
Ma pravite gdje želite .
A kud ćes sa snjima. Na ulicu pa da naši građani imaju strah od njih? Niko neće preuzeti brigu za BiH i za migrante ako to neće MUP i MVP.
Kad se pravi identičan kamp u Republici Srpskoj ili je ovaj kamp opet na štetu Bošnjaka. Koja je to izdajnička vlast potpisala ... strašno.
Migranti mogu gdje god hoće al' stanovništvo će se braniti, da vam je jasno. Dosta više njihovog zuluma.
Jel istina da Seka ide u Zadrugu?
Zima je, neka su ih ostavili, obzirom da nemogu da ih vrate. Treba u međuvremenu tražiti opciju kako ih deportovati u toplija područja, odakle su došli.
Evo šanse za Zvizdića da odgovori!???? Nije prstom mrdnuo kad je bio na čelu Vijeća ministara!! Zašto? Samo je sjedio tamo i primao plaću, a ništa nije radio. Nikad ga nisi mogao vidjeti da je obišao neki migranstki kamp. Tužno i jadno. Što ga to niko ne pita od novinara???
tooooo maj bradrrrrr
Ovo je trebao rješavati Denis Zvizdic, samozvani ljepotan. On ništa nije uradio dok je vodio Vijeće ministara, osim zapošljavanja i zadnjeg radno sposobnog iz gatačkog klana.
Zasto Denis Zvizdic( doktor😂😂😂) nije nista uradio da sprijeci migrantsku krizu kao dudogodisnji predsjedavajuci Vijeca ministara?Zato sto nista nije ni radio osim zaposljavao familiju i prijatelje.Sad pokusava priju da uvali za direktoricu zajednickih sluzbi.Nepotizam Denise???
Zasto Denis Zvizdic nije nista uradio na rjesavanju migrantske krize dok je bio predsjedavajuci Vijeca ministara BiH?
E usrecili smo se i mi i oni..