Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privremeno finansiranje jer ne znaju koliko će do kraja godine da si daju povišica...
Hoce li pasti MOJA GENOCIDNA SRPSKA KRVAVA FOTELJA KO I OSTALIH NEPRIJATELJA BOSNE I HERCEGOVINE????????? Diktator srpski, entitetskih glasova, i ruskih krvoloka sam. Priznajem.
I da je otisao ne mijenja nista na stvari. Ostaje R_Ssssssssss kako stoji, jer nju ne cini jedan Dodo, nego strp_sk_i narod koji zna sta mu slijeduje ako se ikada ukine. Vide ljudi kako vi u seheru docukujete ostale. Niko nije toliko naivan koliko vi mislite, a posebno nakon nedavnih dogadjaja prije otkazane tekme s kojim ste izgubili obraz pred svijetom.
a nama baraz je, a nama baraz je....
dal medjedi i svinje crkavaju, umiru ili lipse.......? pitanje za irineja, srpskog fanatika pravoslavne crkve.:)))
Sta je to ljudi, jel istina da je dodik rikno?