Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Besmisleno je donositi zakone a na samo jednom nivou, posebno ovaj koji se tice JMBG, svakako da treba taj zakon da bude na nivou BIH
Žao mi je što u Vijeću ministara BiH sjede i ljudi s kojima se upravlja iz entitetskih vlada ili drugih mjesta
Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH nije usvojio ni jedan od dva prijedloga izmjena i dopuna Zakona o JMB, jedan koji je predložila grupa poslanika i drugi koji je predložilo Vijeće ministara BiH, nakon što je Ustavni sud stavio van snage član 5. Zakona. Stavljanje van snage ovog člana Zakona dovelo je do toga da novorođene bebe ne mogu dobiti jedinstveni matični broj.
Evo nadzose sebi posla gdje ce ubijati dosadu narednih godinu i kusur dana...