Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir Izetbegović - Bake , predsjedavajući predsjedništva BiH
Denis Zvizdić, Sebijin mali od kužine kao pripadnik dezerterske Minhenske brigade i kriminalne organizacije SDA treba podnijeti ostavku, jer više nema parlamentarne većine koja podržava užasnu vlast na nivou BiH.
Fahro scepo - kralj heroina zajedno sa keljemendi
Jos malo i ovo ce proci i onda abd kad izbori dodju doticne tipa Predsjedavajuceg i njemu slicnim kazniti ih na izborima i da im to bude pouka da moraju da rade za narod a ne za sebe
SDA ministri danas se nisu pojavili, mislim da im je kriv Radončić nije izgradio cestu, a oni kad su dobili projekt pojeli pare cestogradnje! Pa udri sad po drugima - neće moći ovog oktobra!
A i sto bi razmatrali vazno je da VM na celu sa Denisom Zvizdicem trosi nemilice pare na auto i ostale stvari. Vazno je da on i njemu slicni mogu da nam citav zivot zagorcavaju zivote a oni lezi hljebu da te jedem.
čim je riječ o OSA-i SDA se ne pojavljuju, nemaju ništa reći u odbranu!
Kakvo crno sudstvo kod nas? Oni su tu da štite “elitu”, i nijedan drugi zadatak nemaju.