Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paddy Ashdown jedino ime koje je od stranaca nesto znacilo u BiH!
Slazem se. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
zbog njega se aerodrom zove sarajevo mjesto alija
Moore odlazi širom otvorenih usta, ibreteći se nevjerovatnom napretku, kilometrima autoputa, sjajnim penzijama, između redukcija opranim tramvajima iz 1956. i brojnim drugim čudesima SDA vlasti.
Ja vjerujem ovom SAD utovljeniku da je impresioniran zato sto odlazi a cim sjede u avion rece : Ko vas ......e
nije cudo sto je zadovoljan nije nista radio a racun u banci ohoho
Volio bi da nam Morr i Pizdic nabroji te pozitivne korake koji su uradjeni u mandatu Pizdica. Ajd bogati nam nabroj da znamo i mi sta je to pozitivno? Dobili pitanja niste ih preveli a kamoli procitali. Budzet u rasulu penzioneri se spremaju naulice ,demobilisani borci strajkaju proizvodnja opada i ono malo drzava svaki dan zaduzenija ,korupcija na visokom nivou ,politicari trose samo trose a stojimo u mjestu i sta je pozitivno.
Jest spomenuo korake,ali nije rekao da li naprijed ili nazad,a vi sami zakljucite hhhaaa.
Trenutno dva veća a neuspješnija demagoga na bh tržištu nema
Koga ti lažeš Zvizdiću - pizdiću . . . ? ? ?
Paddy Ashdown i slucajni prolaznici. Srecno Moore!
Pa stvarno vise....
Moore znamo.da si dao sve od sebe i da si istinski prijatelj BiH ali ovi nasi.su te nalagali da ti se i djeca smiju Hvala i sretno.
jel se meni cini il ovaj nas zajebava
jos jedan u nizu kojeg je BiH kostala karijere ;D jedino je Pedi znao sa ovim nasom bagrom izaci na kraj. File, Oli ..
hajde bar sad neces razmisljat kad si upalio masinu za ves hocel vode nestat
Moore odlazi širom otvorenih usta, ibreteći se nevjerovatnom napretku, kilometrima autoputa, sjajnim penzijama, između redukcija opranim tramvajima iz 1956. i brojnim drugim čudesima SDA vlasti.
kad vidim Zvizdicevu facu, dobijem proljev... fraer ne mora ni zinuti - vec je slago...