Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba migrantima dati ove naše bule da ih karaju pa da budu mirni. jer sve dolazi od seksualnih frustracija.
Pa fino dadnete im rok npr. mjesec dana da izadju iz BiH kako znaju, ako to ne ucine platite jedan avion za Pakistan popakujete ih i nazad... Ionako ih je najvise od tamo, pa bus za Albaniju, Sandzak, Makedoniju i sve lijepo deportovat nazad. Pojacate nadzor na granici sa Djikanistanom i to je to, rijesili krizu za 10 dana
Da ste u EU onda bi fino mogli ih vratiti odakle su dosli, kao mi sto vratimo vama a ovako mozete guslat
Kome smetaju migranti. Prosjek kvaliteta genetskog materijala je dozivio nezapamcen skok na ovim prostorima.
A sta su ovi "vijece ministara" i ko su ovi "vijece ministara" neka mi neko pojasni,i zasto trose moje novce
To su ministri koji se sastanu da vijećaju. I troše tvoje novce zato da bi vijećali, sviđalo se to tebi ili ne. Nadam se da ti je sad malo jasnije. ;)