Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesteli vi normalni Bošnjaci i Hrvati praviti zajedničke granične prelaze sa vjekovnim dušmaninom i jedno od spajanja Srbije i Genocidne i Mali Šengen je kraj BiH koji je tvorac EU i saučesnik genocida u BiH.
Predlažem da odmah krenu u zatvaranje nuklearke u Krškom. Slovenija i Hrvatska planiraju proširenje kapaciteta i produljenje vijeka nuklearke tako da će biti i novog otpada. Ako VM zatvori nuklearku otpada neće biti. Logično :-) Usput, bilo bi dobro da se malo educiraju i saznaju kako reaktore nuklearke hladi Sava, a i sama elektrana je u blizini BiH što je puno zajebanije od odlagališta kakvo postoji u centru Krškog već 25 godina (i ništa nije zagađeno)
:D viđaj šćepe tamo kraj desne strane sredine uh,zadao se garant da to riješi.
Glume da rješavaju Trgovsku goru i Pelješki most a ne mogu riješiti smetlišta, ilegalne otpade i druga s.anja oko Sarajeva
Dok sastavite ekspertni tim me da ce odlagaliste biti gotovo, nego ce biti i napunjeno maksimalno.