Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gluposti ...sa ličnim kartama ne može se samo u Hrvatsku jer je u E.U. ostalo može sve osim Kosova...čak se i u Albaniju može sa L.K. Čemu onda ta tačka dnevnog reda?
Zna se da vec par godina moze izmedju zemalja sa licnom kartom. Problem je BH i Kosovo gdje Srbi i Bosnjaci ne mogu ici na Kosovo bez viza, ali BH Hrvati mogu. O cemu prica Kristo?
Sve dok je srbija puna neprocesurianih ratnih zlocinaca i kriminalaca, ova ideja nikad nesmije da bude prihvacena.
Ne!
Ne znam sto ste i ukidali Jugoslaviju pa sad vracate licne karte. Hoce li biti i lijeciliste na moru za odvikavanje od nacionalizma?
Klix objavljuje promo clanak kako MTel ima najbolju mrezu u BiH. Navode Systemic Check Group kao neku firmu, unacis u google nista o njima 😂 Samo pokazuje ko i sa koje strane finansira Klix. Nekad je to rado bila Sberbanka sad idu preko MTel-a. Ako se pitate sta finansiraju, pogledajte samo broj clanaka koji ide u prilog razdoru bosnjaka! I ne nisam SDA oni me apsolutno ne zanimaju!
Sta kaze opozicija i njeni botovi na ovo?