Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
#### "Trebalo bi da u novom zakonu budu promijenjeni i usklađeni određeni rokovi vezani za nezakonito presretanje i praćenje. Bukvalno se preciznije određuju datumi trajanja", kazali su iz Vijeća ministara BiH za Klix.ba.#### Ovo presretanje u SDP stranci redovno koriste .... cak mi na Viber nije stigao web link koji sam ja poslao nekoj osobi. Slucajno ja saznao kad sam pio kavu ... i vidio licno ocima da web link nikad nije stigao.
Mozes zamisliti ..... komplet razgovor prodje a link ne prodje ...
daj i OSU rashebite ko i sve sto ste, juce kriminalac prijeti policajcu u sudnici da ce bit njegov mad tad. ne znam sto ga ne ubise. u Titino vrijeme vec ga ne bi ni bilo
OSA je obavj.agencija, i nema veze sa sudnicom ili poslovima u nadleznosti MUP-ova, ili SIPA-e koja je kontra obavj.sluzba i bavi se zast.ustavnog poretka BIH ... i OSA treba da psotoji i bude prof. ali je problem sto susjedi preko klovnova u BIH zele da kontroliraju rad agencija u BIH ... svakako treba sve regulirati i ograniciti osobito prisluskivanje i sl.. pa nas u BIH ko koristi mtel prisluskuje srbijanske sluzbe, a eronet hrvatske..