Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ovo dovoljna sredstva, ali je ovo dobar iskorak. Kada bi još entiteti dali po 100 000KM to bi bio pun pogodak. Čestitam ministru Adilu Osmanoviću i V. ministara.
dobro ste se sjetili nakon toliko godina nehljebovici
Ih, svejedno je sramota da drzava samo par puta u 20 godina odvoji neku sicu za sport i to bas kad zagusti i kad ih moras na koljenima moljakati. Samo im je vazno oprati ruke od svega.
Samo steta sto ce minimum pola para zavrsiti kod naseg ''strucnog'' ministra konakovica
Gringo klocuuuuu,ne diraj u casnog patriotu kakav je gospodin Harun Mahmutovic
Glavatari stegnuse kais jbt!Ja da sam na mjestu Haruna i ekipe odbio bih ovu milostinju.Zeljo poguraj i ti sa 100 000 KS :D
Prosli mjesec g. Dodik dao za srpske fudbalere, pa sad ovi prepisuju.
A sto samo KS da se pomogne? Sve kantone pomoć sa 100.000, nisu samo u KS ljudi, i u ostatku BiH su ljudi, cak i bolji nego u Sarajevu. U ostatku BiH žive ljudi koji su zaslužni za njenu odbranu i za odbranu Sarajeva. Sramota je ovo
Haj nek nije dzaba plako.
Ma kakvi su ovo top komentari, nadam se da je sarkazam! Uzmu ti sve pa ti daju na slamku i raja odmah hvala, svaka čast, bla bla itd. Ako je nacija stvarno tako plitkoumna onda i treba da nas h€bu kako stignu pa dok ne izumremo.
Bravo konacno nesto pametno na klixu
od trenutka uplate do pražnjena računa...koliko će proći? 24 sata je, čini mi se, preambiciozno!