Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srednjoskolac Dino glumi diplomatu. Koja sramota jbte. Jedan srednjoskolac medju akademicima, doktorima nauka...
SDA plaća 5 km po komentaru. Još malo i presušiti će izvori.
Nesto ovdje debelo smrdi, cim se ovako sve nesto brzo usvaja, il je nebitna stvar za S i H komponetu ili ce zauzvrat trazit nesto da se usvoji sto oni toliko silno zele. Konjakoviću hajd ne seri, kao do sada nista nije valjalo a sad teče med i mlijeko🤔
Konakoviču gdje je tu BIH
Ako nema član zakona o hurmama to je izdaja države
najbolji politicar u bih dino konakovic❤️
Jesu li predate ovlasti entitetima? Imaju li sad entiteti pravo da upravljaju vanjskim poslovima? Jedino to Dodik je trazio i receno je da nikad nece se spustiti nadleznost da entitet moze blokirati drzavu. Jesi li se predao i izdaju drzave prodajes pod pobjedu?
Lijepo je vidjeti da se konacno nesto pokrenulo u ovoj drzavi, nadam se da ce zadrzati ovaj momentum, a ne kao kad je SDA bila.
Bitnost ovog Zakona je?
Konflikt i svađe koriste samo političarima, garantuje mandat i plate", poručio je Konaković... ovo izjavljuce covjek koji vec 10 godina poganim jezikom pljuje, vrijedja, spinuje, kleveti cestite Bosnjake, cestite patriote BiH. FUJ sjeme mu se zatrlo izdajnicko
Elmedine, i ja se slazem ! Kako se usudjuju hapsiti lopove bosnjake! Kako? Pa to je atak na bosnjake. Zalazem se da zasluzni bosnjaci iz golubovaca ne trebaju ici na fakultet i uciti. Njima odmah priznati magisterij pa i doktorat! Pa ona je zena naseg pase! Pa ovi memici pa asimi pa frljoke sve su to nasi cestiti lopovi i prevaranti. Oni su patriote!
Kad se ne radi - narodu ne odgovara, kad se radi - narodu ne odgovara, pa šta hoćete vi? Bravo Konakoviću!
Predaju se nadleznosti RSu i onda imaju bolje argumente za otcjepljenje. Ova osmorka je najgore sto se moglo dogoditi BiH/
čim to laktaškom vepru odgovara znači da je pogrešno za BiH, klošarkaš i njiva nikšić sad moraju ispunjavati sve želje vepru i poglavniku
Vuciceva Mationeta
Dobar dan . Ja sam MVP Velike Britanije. Clan kraljevske akafemije nauka. Tri doktorata. Dobar dan. Ja sam dino. MVP BiH. Tekstilni tehnicar. I dvije godine mekteba.
Nastavak . Ja sam sebka ljekar sa falsifikovanim magisterijem i falsh doktoratom; ja sam skaka ambasador, zavrsena aksam shule u kiseljaku! Ja sam dzafko ckan predsjednistva sda inace bivsi partijski sekretar na pravnom faxu u Sarajevu!
Sta li je izbaceno da bi ovo proslo … nije fazon potpisvat zakone koji su suplji. To je mogao radit i onaj prije tebe. Sta si potpisao, sazdraj je bitan.
A sad ti glasas za gas. Jesu li to ti novi pregovaraci. Zar je vazniji zakon o vanjskim poslovima nego suverenitet. Predajes drzavu i njene resurse za jedan zakon. Boze ko nas je kleo nije dangubio.