Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branislav Crnogorac se našao nešto da kaže o babi i o stričevima! Ne kažem da se ne djeli u pravu je, al ON je zapavo i babo i stric, jer je najveći sportski kriminalac u BiH, Na osnovu fiktivnih klubova uzima pare od države, stanove i poslovne prostore pokupovao, obogatio se! Da se on pita, sva sredstva namjenjena za sport bi završila u njegovih par fiktivnih judo klubova! LOPOV jedan!
Svu bagru sa budžeta treba poslati u rudnike, da zarađuju a ne da troše sredstva iz kredita.
Krkani i nacionalisti djeluju po principu "po babi i po stričevima“. To nanosi neizmjernu stetu drzavi i stanovnistvu koje ih placa! Razmislite dobro kada (ne)glasate na izborima!
POVEĆAĆE PONOVO KADFA NAM BUDU POTREBNE SPORTSKE AKTIVNOSTI SADA ZA VRIJEME MAJSKIH POPLAVA...BIĆE POTREBNO DOSTA MLADIH ,AŽURNIH I SPOSOBNO+IH DA URADE NEMOGUĆE DA SE SPASE LJUDSKI ŽIVOTI...TADA ĆE VIJEĆE MINISTARA DA POVEĆA IZNOSE ZA SPORTSKE AKTIVNOSTI JER NIKO NEĆE ZA ĐABA SA ĆAMCEM PO LJUDE KOJI SE UTOPE
Dok oni budu oduzimali od sporta i to smatrali nevažnom stavkom svoga budžeta, do tad će se djeca i omladina "oduzimati" od alkohola, droge, prostitucije, kriminala jer je ovo sve jeftinije nego platiti mjesečnu članarinu u nekom klubu. BESPLATAN SPORT ZA SVE! - kao u SFRJ (nije sramota uzeti ono što je valjalo u njoj)
Konaković i Džafić (SDA), Crnogorac (SDP). Prvi korak: apelujte na sjednici stranke da ista prestane crpiti lovu iz budžeta, samo SDA je u prošloj godini dobila 3.337.711 KM na ovo ime, a SDP 3.173.647 KM. Drugi korak: povećajte članarinu. SDP je u prošloj godini na ime članarine skupio blizu 470.000 KM a SDA stipse samo 71.000 KM. Na taj način će se moći odvojiti još 7 miliona KM za finansiranje sporta.
SDA struka. Tekst iz prošle godine. Kebu, a poslije i zamjenika državnog ministra civilnih poslova Senada Šepića, savjetovao je i Suad Džafić, profesor historije. “Ja sam prije toga završio određene edukacije, seminare, političke akademije, radio sam kao općinski vijećnik. Uprava nije nešto što mi je strano“, kaže Džafić. On je danas pomoćnik državnog ministra civilnih poslova za oblast sporta.
@ Hipoteza zar je bitno kad su se ujedinili i zajedno borili protiv Rima, mada je Dezidijat poznatiji: "Vi Rimljani ste sami krivi jer ste poslali vukove da čuvaju vaša stada a ne pastire." Haj nek bar neko skonta nick, u ovoj neukoj provinciji koja ne zna svoju historiju. p.s. tamo nece na onom clanku da pokaze tvoj komentar tako da ga mogu odgovoriti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A od čega da dajemo za sport? Pa morali bi ministarske plate svesti na "samo" 2000KM bez doplataka. A jel neko misli da će iko preuzimati tako "golemu odgovornost" za takvu mizeriju? Igrajte sa krpenjačama, ne trebaju nam rezultati!