Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svugdje u svijetu pojeftinjuje, samo kod nas poskupljuje hahah apsurdistan
Najbolje da svi podignemo kredite, stavimo svu imovinu pod hipoteku i uplatimo sve u Budžet. Da imaju jadnici, trebamo im pomoći.
I auto plin cak uvode porez, masala.
Ako ne uvedu porez, Dodiku se ozbiljno ljulja stolica, ali njemu uvijek po obicaju kriv neko drugi.
15 feninga na 2,75 KM je nekih 6%. Cijena litre benzina u Srpskoj će uskoro biti 3 KM ! Ili neće zavisi sve od glasača ! NAravno važno ga JE UVALIT. Poslije se naravno može ZABIT DO JAJA !! povečat na primamvljivih 20 -25% ! Auta sa tom cijenom benzina neće niko voziti, a cijenu će platiti oni koji žive. I opet će biti dobro švercerima ! NAročito Hercegovačkim !
Stvarno izgleda bolje uzeti auto na električnu energiju, sreća pa imam mogućnost da sam sebi proizvodim elektrićnu energiju. Pa se vi jjebbbitte sa vašim akcizama na goriva
Čuj ovo neka država 😂😂😂
Najbolje imati bicikl, ali onda ce povecati porez na hranu jer bi ljudi vise jeli jer vise biciklaju.
U 3 mjesne zajednice ostalo 2000 stanovnistva od tog pola na budzetu.Treba to sve i izfinansirati,ovo je tek pocetaqk rasta cjena.
Ma ja se cudim i do sad da se ovakav sistem uspio odrzati. To nema nigdje na svijetu, 2 penzionera na jednog zaposlenog, svaki treci covjek nezaposlen, a pola zaposlenih neprijavljeni.
Idu izbori napisite to u svom programu,a mi cemo vas prihvatiti ko slijep stapa.
šta je? pobježe raja pa ne morete nakupiti .. ovo nas malo što ostane ye__bali smo ježa sa ovim lopovima .. ima da jedan daje za 20 raseljenih da mogu fukare da se najedu ..
Nije losa ideja.Prvo neka ukinu putarinu kada registrujes kola,procitajte kolika je cijena barela nafte u svijetup,pa mamu vam pokvarenu nismo mi tolike bibe da nista nepratimo.Ako niste sposobni voditi zemlju predajte polozaj.
Hajte hajte odbijte nam od bubrega.I mi cemo vama.
Treba ih sve politi benzinom i zapaliti ako podignu cijene....život je odavno postao neizdrživ....
stvarno se treba pobuniti ako prođu i ove akcize da bi dobili kredit za plate. pa nema vise smisla da gule narod a oni se fino i uredno isplaćuju od MMFa
hoce li biti kvoruma ?
zar ima ikake sumnje
@grrrrrr.2 ahahahaha nema................po ovom pitanju grrrrrrrrrrrrrrrrrr..............nema nikada.......... :) +