Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar sigurnosti po zakonu je treba da stiti lica i objekte ali on je isao od televizije do televizije i promovisao se. Koristi ovu situaciju kako bi povecao svoje biracko tijelo i to sve preko ledja napacenog naroda.
Narod je prepoznao to jer je u plenumima i vodjama protesta vidjeno previse SBB-ovaca. Ne moze me niko uvjeriti da on ne stoji iza ovog. Cak su jedan mjesec prije pocetka protesta njegovi kadrovi dali ostavke kako bi govorili da nisu u vlasti.
Vrijeme pokazuje pravu istinu. Nadam se da ce biti kaznjen jer nije nista ucinio da se sprijeci paljenje zgrade Predsjednistva BIH i Arhiva BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fahro sto te smislit ne mogu SDA i SDP:) Sto li?Hahaha,k'o sto bi Sojic rekao dolazi vrijeme "corke"...Fahro care,stampaj nam pare...:) Volimooooo teeeeeeeee!!
Sigurnosna situacija je vrlo složena i biti će tako dok ovi huligani iz vlasti ne daju ostavke
Ovaj Raso Fahro, ma taj čovjek je mene svojim dosadnim ispadima ubjedio da glasam za Radončića
takodje!!!!
...j­ebala vas "sigurnosna situacija" kad su vaše guzice dospjele na metu...dok "fukara" strada sve je ok...
koji dalekosežni zaključci, "stanje je složeno", pa tko ove informira.....
Radoncic, blizak prijatelj Vucica cetnika, sta je onda Radoncic, i koji imaju cilj njih dvoje kada je u pitanju Bosna? Ministar sigurnosti postao ministar nesigurnosti, sjedio i gledao kako gore najvaznije institucije BiH, predsjednistvo, arhiv, pa se opet pitam sta je cilj Radoncica, zasto je dosao u Bosnu, kako je postao milijarder, odakle odjednom bogatstvo toliko, zasto su oborili set antikorupcionih zakona, i zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine, ko je Fahrudin Radoncic?
pa svaka im čast, stigli su do nivoa zaključivanja :( čuj molim te lijepo zaključili da je situacija složena i delikatna....jok eto divna je i krasna.. u zavidnoj smo poziciji.... i sve dok je ovako, dok šupljiraju neće biti bolje ...mir mir, niko nije kriv :)
bitno je da je on dobar sa Vinkom Dumancicem i da rasporedjuju gdje ce ko raditi !
Ljudi mozda covjek ne zna ni sta mu je posao, mozd amisli da samo sebe treba cuvati i svoj posao i svoj kriminal ! Treba covjeku fino objasniti, kako ce znati kad je diplomu kupio !
Zna on vrlo dobro koji je njegov posao i koje su njegove ovlasti samo nije htio da mrdne prstom i sprijeci huliganizam na ulicama. A diploma manje-vise, treba ispitati kako je dosao do tog silnog bogatstva.
Sve dok ministar sigurnosti misli da se jednoj drzavi onakav udar moze desiti i dok se to desava on misli da se seta po Americi,situacija ce uvijek biti delikatna.
Situacija je zabrinjavajuca i bit ce takva sve dok nam je ministar sigurnosti Fahrudin Radoncic,svi smo vidjeli sta se moze desiti,a da on nista ne poduzme.
Radoncic se hvali da dobro obavlja svoj posao ministra sigurnosti BIH i promovise se na sve strane dok zgrada Predsjednistva BIH gori. Pa vidi se da nije iz BIH vec iz Gusinja.
POZIV BH DIJASPORI NA BOJKOT FINANSIJSKI INSTITUCIJA BIH NOVADIJASPORA JAVNO POZIVA CIJELU BH DIJASPORU, USLJED SVIH DESAVANJA U BOSNI I HERCEGOVINI PROTEKLI MJESEC DANA, DA PREUZMEMO SVE NEOPHODNE EKONOMSKE MJERE DA SMAKNEMO CIJELU TESKO ”KRIMINALNU I KORUMPIRANU” POLITICKU ELITU S VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI, TAKO STO CEMO BLOKIRATI I POVUCI SVAV NAS KAPITAL IZ BOSNI I HERCEGOVINE (KOJI JE PREMA NASIM PROCJENAMA PREKO 2 MILIJARDE DOLARA). TAKODJER POZIVAMO NA REDUKCIJU U DOZNAKAMA U IZNOSU OD 50% U NAREDNIH 6 MJESECI ILI DOK SVA DRZAVNA MAFIJA SAMA NE SIDJE SA VLASTI. NA TURISTE KOJI SU PLANIRALI POSJETU BOSNI I HERCEGOVINI, PREDLAZEMO DA ODLOZE SVOJ ODMOR ZBOG NESIGURNE SITUACIJE U ZEMLJI. IZ POUZDANOG IZVORA MMF-*, NOVADIJASPORA SAZNAJE DA SU SVE TRANSE MMF-* PREMA BOSNI I HERCEGOVINI VRLO UPITNE I DA CE KOLAPS FINANSIJSKOG SISTEMA DOVESTI I DO NELIKVIDNOSTI BANAKA TE GUBITAK NOVCA STEDISA (SLICAN SLUCAJ KAO SA STEDISAMA U LJUBLJANSKOJ BANCI).
bice slozena i delikatna jer je izborna godina. a bice tek slozena i delikatna nakon izbora. ne moze proci najobicniji zakon bez da neko ne prijeti nekim blokadama, da li institucionalnim, da li na ulici, a treba izglasati citav niz reformi i zakona da bi dosli do eu.