Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se dogovore kad je neka raspodjela u pitanju. Nevjerovatno :)
NAROOOD ZNOOOO
--- Ovaj prijedlog ranije je bio neprihvatljiv za Vladu FBiH koja je tražila da se klirinški dug kompenzira za dug BiH prema Rusiji za plin. U međuvremenu, dug za plin plaćaju samo građani FBiH. A sad prihvatljiv ? Dodik otišao kod Putina da mu to potvrdi, I TO JE PRIHVATLJIVO iako nema nikakve ustavne i zakonske osnove da on predstavlja BiH u inostranstvu ! ZAhvaljujući BAkiru da mu DOdik ponudi PUŠENJE i to bi FBiH bilo PRIHVATLJIVO !
Bakir ima autoritet samo od Baš Čaršije do Ilidže, Dodik i Čović ga vrte ko budalu.
@odliv mozaka Da bi ostao na vlasti BAkir se pouzda u odliv mozaka a priliv papaka. Sve je na ovom svijetu konačno,pa dakle ima svoj kraj ! OSim dvije stvari koje je proučavao EInstein. On kaže da samo svemir i ljudska glupost nemaju granica. ZA ovo prvo nije siguran ! BAkir sa svojim niskim koeficinetom inteligencije ( na majku koja mu je bi defektna) izuzetno paše kao čoban još tupljoj stoki !
zadrzao se kratko kod Putina. Putin rekao; vratite pare pa cemo pricat! Hajd sad razguli. I sad on kao neko koga treba privesti, utamniciti...normala predlaze u vijecu ministara i ovi kazu; bravo Dodik, pametno. Trebamo svi vratit te pare i obezbijedit da slijedeci put ostanes bar 4 minute sa Putinom.
Ma moze sve kad su repa. Sve bi se ovdje dalo sredit da je malo vise para.
I nakon 20 i kusur godina demokratije muzete i koristite ono sto su Tito partija i radni narod jugoslavije krvlju i znojem zaradili. BIJEDO !
Ovo su pare i dug prema Socijalističkoj Republici Bosni i Hercegovini... koje će ova nezaslužna politička oligarhija spiskati...
svaka mu je za pohvale cim se radi o parama
Tony sada k'o Deda Mraz. Auuu yebo te.
Kakva epska recenica: "Ovaj prijedlog ranije je bio neprihvatljiv za Vladu FBiH koja je tražila da se klirinški dug kompenzira za dug BiH prema Rusiji za plin. U međuvremenu, dug za plin plaćaju samo građani FBiH."
svako svoje dugove neka plaća
kad su novci u pitanju, u pet minuta se dogovore, hahahaaa***
@zan_ti ga _na kako narod ne vidi gdje su im prioriteti, ali ne, uporno opet isti na vlasti, jesmo ovce glupe
Neke koristi i od njega
Možda nam Baja Laktašenko Dunhill sredi i popust kod Putina. 😂
@Stellawho Ma da bar to hoće uraditi, ne bi bilo žao ljudima dati i njemu 2% provizije. Još popust na naftu da sredi Bake i extra. A Čovke da sredi izvoz mlijeka i ostalog bar do Croatie, bilo bi baaaaš dobro. A onda bismo se probudili...
bravo mile, srbin radi bosni gradi