Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nobovi misle ako porobr narod da radi za 300 km da ce oni uzivat
Koliko vidim na Avazovoj stranici, ovi Radončićevi podržavaju proteste Bajramovićevih uhljebljenih trutova, podržavaju nepravdu, rasipništvo i ogromnu administraciju, koja vuče BiH u provaliju, tu je i Komšić bjelosvjetska varalica, hajde neka se zna, ko je u kom rovu, dosta je bilo
Jadan ovaj narod...agenda zahtjeva smanjenje plata i penzija,povecanje PDV na 22%...
Sto je jadan? Sta je to drugo mislio da ce dobiti od zapada? Svi ste preko noci zaboravili sta je Tito o njima govorio. Dobro vam je i ovo. Cudo vas do sad nisu u lance okovali.
Jesu Mutavi u pm. ovi nemaju 3 razreda skole kad se sastave
Pravnu državu da prave oni koji su u prošlih 20 g najviše ogrezli u kriminal.Šta piše u agendi,da treba da hapse sami sebe?
Vidjeli smo Nikšića, pravo je podnosio krivične prijave, napravio reforme i uništio korupciju i kriminal, zagubilo mu se 300 miliona u elektroprivredi, gubite se vrijeme vas je pregazilo, vaši zadnji aduti Radončić i Komšić padaju zajedno sa vama, nisu više bitne stranke
Jeste,Nikšić je podnosio krivične prijave koje i danas stoje netaknute u ladicama kriminalnog Sdaovskog pravosudja,pa se Sda svo vrijeme trudila da preko raznih Čovića, Budimira,Lijanovica,vitalnih nacionalnih interesa,Ustavnog suda zaledi sve procese u Federaciji,upravo zato da ne zazivi pravna država i da kriminalna klika Sda ne završi u zatvoru,pa mi je sad posebno gust gledati kako će ih evropa natjerati da se sami sebe odriču i da sami sebe hapse.Što se tiče Niksicevog kriminala tuzite ga,dokazite,čak i ako je postojao šta je to za 20godišnji kriminal Sda i stranaka nastalih iz Sda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a st apise u toj agendi nabijem je jel to je ne smijete da objavite narodu nikako da narod ne podivlja kad je krijete a predpostavka je da evropska komisija trazi uglavnom rezove po gradjanima i skupljanje usluga gradjanima
Treba možda glasati za siptara kriminalnog koji je do 2003 najprljavije moguće zadatke obavljao za Sda(znači onda kada se najviše pljackalo)
LAgumdzija je sjedio na milionima i prije rata,nisu mi bili potrebni rat i kriminalna SDA,da se dovuce iz neke selendre u Bih,i da se obogati. Nego citaj ti Avaz,SDAovski list,koji je spitar otvorio,tako sto mu je Alija dao opljackani novac gradjana ove zemlje,da preko Avaza godinama stiti njihov kriminal,pa kad mu je Bakir nakon Alijine smrti pokucao na vrata,i zatrazio Avaz "nazad",onda se odmetnuo. Ne smeta vama LAgumdzija sto ima pare,nego sto nije papak,sto mu nije kockasta glava,to se strucno zove licemjerstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrzao sam i ja sebe da odem iz BiH da zicim normalnim zivotom, da ne moram raditi za 350KM mjesecno, da kupim stan a da ne dizem kredit koji pak ne mogu podici jer nemam zaposlenje na neodredjeno, da imam dijete prije 30-te, da odrasta u normalnoj drzavi a evo 27-ma na putu, zivim pod kirijom, radim za tih 350 cekam da "zasluzim" ugovor na neodredjeno... Sirova stvarnost.